5. října 2016 • 10:27

Rána pro Spartu i reprezentaci. Frýdek si poranil koleno, už je po operaci

Autor: iSport.cz, jon, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další nepříjemnou ztrátu počítá Sparta i česká fotbalová reprezentace. Záložník Martin Frýdek si na úterním tréninku národního týmu vážně poranil koleno, ve středu ráno už absolvoval operaci. Kvůli poškození menisku a předního zkříženého vazu ho čeká dlouhá pauza.



Z reprezentačního kádru kvůli zranění rovněž vypadl třetí brankář Jaroslav Drobný. Místo něj je povolán slávistický gólman Jiří Pavlenka, náhradu za Martina Frýdka momentálně trenéři zvažují.

Čtyřiadvacetiletý sparťan Frýdek si při úterním tréninku poranil koleno a s poškozeným meniskem a předním zkříženým vazem se musel ve středu ráno podrobit operaci. Šestatřicetiletý brankář Brém Drobný utrpěl drobnou zlomeninu loketní kosti a má ruku v sádře.

Jako náhradník byl povolán čtyřiadvacetiletý Pavlenka, který doplní dvojici Tomáš Vaclík, Tomáš Koubek. "Už byl součástí týmu v předchozím období, jedná se o perspektivního brankáře s vyrovnanou výkonností. Ve Slavii nyní chytá pravidelně a má podíl na pozitivní výsledkové šňůře posledních týdnů," uvedl v tiskové zprávě trenér reprezentačních brankářů Jan Stejskal.

"Co se týče náhrady za Martina Frýdka, zvažují trenéři možné doplnění týmu," prohlásil manažer národního týmu Jaromír Šeterle. "Nicméně je možné, že minimálně nejbližší zápas v Německu absolvujeme ve stávajícím složení," dodal.

Český tým zatím v kvalifikaci odehrál jeden zápas, kdy doma remizoval bez branek se Severním Irskem. Proti Německu nastoupí v sobotu, duel s Ázerbájdžánem ho čeká o tři dny později v Ostravě.

Zmrhal: Popichovat sparťany nebudu, jsem tu sám
Video se připravuje ...

Spartu sleduje i z Genku. V reprezentaci se Brabec vrací do dětských let
Video se připravuje ...

Pavelka: Proti Německu máme motivaci ukázat, že se s těmito týmy můžeme měřit
Video se připravuje ...

Trenér Karel Jarolím donominoval Zmrhala, Škodu a Droppu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud