17. března 2017 • 17:04

Změny v české nominaci. Vypadl zraněný Kadeřábek, došlo na Hlouška

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z nominace fotbalové reprezentace vypadl zraněný Pavel Kadeřábek. Trenér Jarolím povolal Tomáše Hořavu a Adama Hlouška, který se vrací po dvou letech.



Pravý bek Kadeřábek už kvůli poraněnému lýtku nehrál poslední tři kola německé ligy. Trenér Jarolím ještě na úterní nominační tiskové konferenci věřil, že by se mohl dát dohromady, ale jelikož opora národního týmu stále nemůže hrát, nechá Kadeřábkovi prostor na doléčení. Pravděpodobně tak povolá jiného pravého beka. Největší šanci má Michal Frydrych ze Slavie či Radim Řezník z Plzně.

Hušbauer a Hloušek jsou zpět v reprezentaci. Týmu vládnou slávisté
Video se připravuje ...

Jarolím má nyní na soupisce ještě dvě volná místa. Zatím donominoval jen Hořavu s Hlouškem, kteří oba už posbírali sedm reprezentačních startů. Osmadvacetiletý Hloušek však nastoupil naposledy téměř přesně před dvěma lety v přípravě proti Slovensku v Žilině. Hráč se zkušenostmi z Německa v této sezoně patří k důležitým postavám Legie Varšava, s kterou si zahrál i Ligu mistrů.

Hořava naopak figuroval v nominaci kouče Jarolíma už během podzimu a v základní sestavě naskočil do kvalifikačních zápasů s Německem a s Norskem.

Jarolím o nominaci: Chceme využít slávistickou atmosféru
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud