24. března 2017 • 13:45

Čelůstka: V Turecku jsem spokojený. Možná se jednou vrátím do Zlína

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Za návrat do reprezentace je moc rád. Velké cíle má ale nadále i ve své klubové kariéře. Obránce Ondřej Čelůstka v online rozhovoru se čtenáři iSport.cz prozradil, že je v Turecku spokojený a rád by jednou přestoupil do většího klubu v tamní lize. Nevzdává se ale ani italské Serie A či německé bundesligy. Do Česka se ještě vracet nehodlá, ale až ten moment nastane, dokáže si představit angažmá ve Slavii či Zlíně, kde už působil. Podívejte se na všechny Čelůstkovy odpovědi.



Ondřej Čelůstka

Honza Svoboda, 24. března 2017
Dobry den, Jaky mate jeste fotbalovy cil? Jakou ligu chcete zkusit?
Ještě třeba větší přestup v rámci Turecka, to je jeden z mých velkých cílů. Rád bych se, třeba později vrátil do Itálie a zkusil si Serii A, nebo kdyby přišla nabídka z bundelsigy, to je také kvalitní soutěž. I tam bych si to dokázal představit. Díky za všechny otázky, ale už se s reprezentací chystáme na odlet takže musím balit kufry a soukat se do obleku :-)
Libor, 24. března 2017
Hraje se vám lépe na pravém obránci nebo na stoperu?
Mujsím říct, že poslední roky se cítím lépe na stoperu, odehrál jsem tam celou minulou sezonu i část té letošní. Preferuji tento post.
Libor, 24. března 2017
Koho z mladých českých fotbalistů považujete za nejtalentovanějšího? Který to může dotáhnout nejdále?
Napadá mě víc kluků, které tady na srazu máme. Jakub Jankto, Patrik Schick, jsou to mladí, nadaní kluci, kteří to mají všechno otevřené.
Libor, 24. března 2017
Jaký je váš vztah se Samuelem Eto'oem? Stýkáte se s ním mimo tréninky a zápasy? Zajdete spolu třeba na kafe nebo zahrát Fifu? :)
FIFU nehrajeme, ale šli jsme několikrát celý tým na jídlo do města. Samuel nechybí, určitě si máme co říct, je to součást našeho týmu.
Libor, 24. března 2017
Jaké jsou hlavní rozdíly mezi anglickou ligou a ostatními soutěžemi? V čem je anglická liga jiná a obtížnější?
Vyznačuje se jednoznačně fyzickým pojetím, rychlostí a dynamice.
Karlos, 24. března 2017
Zdravím, chci se zeptat jestli bylo skutečně reálné po konci Pavla Kadeřábka ve Spartě, že by si místo něho přišel na Letnou a jestli by sis to dokázal představit jako exslávista či nikoliv. Díky za odpověď
Vedli jsme reálná jednání, ale jak už jsem se vyjádřil, preferoval jsem jednoznačně zůstat venku, nechtěl jsme se vracet do české ligy.
Jan Novotný, 24. března 2017
Dobrý den Ondro. Co říkáte na Vašeho mladšího bratra Tomáše, který teď s Opavou bojuje o postup do nejvyšší soutěže a jak tipujete, že dopadne jejich čtvrtfinále poháru proti Zbrojovce Brno?
Jsem velmi rád, že brácha hraje a podává dobré, stabilní výkony a celá Opava hraje stabilně a dobře pod trenérem Skuhravým. Velmi bych jim přál, aby se porvali o postup do ligy a pokud možno i v poháru to dotáhli co nejdál. Rád bych napsal Honzovi Polákovi do Brna, že je mi líto, že ho můj mladší brácha porazí :)
Drake Ramoray, 24. března 2017
Dobrý den, vyrazíte občas v Turecku takzvaně "za písničkou"? Láká město, ve kterém žijete, k nočním eskapádám?
Antalya je velké město, ani není úplně typicky turecké, spíš takové turecké Monako. Je tam mnoho možností, kam jít za zábavou. Když se to sejde, vyhrajeme zápas a je dobrá nálada, z klukama někdy vyrazíme. není to žádná pravidelná věc, ale když je to zasloužené, vyrazíme se pobavit.
Doktor Jandera, 24. března 2017
Dobrý den, znáte současného ředitele komunikace Slavie pana Býčka? Co říkáte na jeho strmou kariéru? Vypadá jako sympatický člověk, také vám tak připadá? Děkuji za odpověď
Znám se s ním osobně velmi dobře, dělal mi i webové stránky. Teď jsme se po delší době viděli osobně, gratuluji mu k jeho upgradu ve Slavii :-)
sten123, 24. března 2017
Ahoj, chtel by jsi jeste prestoupit nekam do prestiznejsiho klubu!?
Kluby z Istanbulu jsou lákavé, takže uvidíme, jestli přijde nabídka. Mám ještě rok smlouvu v Antalyasporu, takže uvidíme podle nabídek.
stenlyJBC, 24. března 2017
Ahoj Ondro, chci se zeptat, jestli jsi spokojenej v Turecku a jestli věříš,ze si vybojujete evropské poháry. Kdo je tvuj nejvetsi kamarad v Analyasporu? Etoo? :)
Spokojený jsem, jsme v takové pozici, kdy reálně můžeme vybojovat postup do Evropské ligy, takže určitě je to do konce této sezony náš cíl.
Honza.H, 24. března 2017
Ahoj Ondro, sledoval jsem tě během tvého angažmá v Sunderlandu. Byli jste ve velice těžké pozici, kdy jste zachraňovali PL. Chtěl bych se zeptat, jestli jsi v kontaktu s bývalými spoluhráči a jestli byla možnost zůstat na ostrovech. Děkuji za odpověď a přeji pevné zdraví a mnoho úspěchů jak ve fotbale tak v životě! :)
Vzhledem k tomu, že v jarní části jsem přestal pravidelně nastupovat a měl jsem v Sunderlandu pouze hostování, směřovalo to k tomu, že trenér Poyet, který tehdy nahradil Di Cania, který mě přivedl, že se mnou nepočítá. Obdržel jsem nabídku z Championship z Middlesbrough, ale rozhodl jsme se zůstat v Trabzonsporu.
majkl, 24. března 2017
Dobrý den, mohl by jste popsat váš všední den co se týče fotbalu ve všech zemích kde jste působil? Myslím tím třeba trénink od do apod. Díky za odpověď a ať se vám daří!! Moc vám fandím!
Většinou všude, kde jsem byl, se trénovalo jednou denně. Tréninky jsou uzpůsobené podle toho, o jaký den se jedná jak dlouho zbývá do dalšího zápasu. V každé zemi se klade důraz na něco jiného - v Itálii na taktiku, v Německu hodně na disciplínu, fyzičku a dynamiku, v Anglii zase na sílu, v Turecku nácviky herních situací. Je tam hodně technických hráčů, takže se dbá i na práci s balonem.
Ondřej Vlaškovský, 24. března 2017
Myslíte že se Český Národní tým dostane na MS v Rusku
Pracujeme na tom :-)
Venca, 24. března 2017
Dobrý den, Marek Suchý ve včerejším/dnešním rozhovoru prohlásil, že by se jednou chtěl vrátit do Slavie. Máte jako její bývalý hráč podobné plány?
Jak jsem řekl, i na Slavii hrozně rád vzpomínám a docela dobře si dokáži představit i to, že se jednou vrátím do Slavie. Uvidím, co mi fotbal přinese :-)
Michal Šalda, 24. března 2017
Chtěl by sis někdy v budoucnu ještě jednou zahrát českou ligu, popřípadě kde?
Už jsem odpovídal, dokáži si představit, že si pár sezon zahraji ve Zlíně.
Michal Šalda, 24. března 2017
Jaké to bylo v Premier League hrát proti Liverpoolu na jejich stadionu?
Přiznám se, že proti Liverpoolu jsem hrál jen domácí zápas, když jsme hráli v Sunderlandu. Slyšel jsem i na našem stadionu fanoušky Liverpoolu.
ferat, 24. března 2017
Jak by jsi popsal ten pocit po 4 letech obléc reprezentační dres a vyběhnout v něm na trávník? :) jinak zahral jsi perfektně a jsem rad ze se na tebe dostalo rikal jsem uz pred pul rokem ze by sis zasloužil pozvanku do repre :)
Děkuji za pěknou otázku. Byl jsem připravený a nachystaný odevzdat maximum, po té pauze jsme se chtěl ukázat v co nejlepším světle. Věřím, že jsem lidi výkonem potěšil, líbilo se to a budu chtít nastavenou laťku držet co nejdéle, stejně jako momentálně v klubu.
Patrik, 24. března 2017
Ahoj. Máš v plánu si ještě někdy zahrát za Zlín?
Dobrý dotaz, šlape jim to tam. Viděl jsme se i s trenérem Páníkem, když byli na soustředění v Beleku i teď na fotbalistovi roku. Mám radost, že Zlín je momentálně na velmi dobré příčce v tabulce a třeba k tomu dojde, nikdy neříkej nikdy, fotbal se může zatočit jakkoliv. Dokázal bych si představit, že poté, co se vrátím v zahraničí, nějakou sezonu možná dám i ve Zlíně, kde jsem od přípravky začínal.
Martin, 24. března 2017
Ahoj Ondro, chtel by ses v budoucnu vratit do Slavie? A co pro tebe znamena? Vzpominas na obdobi ve Slavii jako prulomove?
Díky za dotaz, na to období velmi rád vzpomínám. Byl to pro mě takový přestupový můstek, ze kterého jsme se odrazil do zahraničí. Nadále Slavii sleduji a fandím ji, moc jim přeji titul, protože si to po těžkém období z poslední doby zaslouží.
Lukáš, 24. března 2017
Ondřeji, tuším, že před 2 sezónami se spekulovalo o vašem možném působení ve Spartě. Jak blízko či daleko toto působení?
Pamatuji si to období. Mluvil jsme s tehdejším trenérem Ščasným i panem Křetínským, jednání byla intenzivní. V té době jsme preferoval pořád zahraničí, takže k dohodě nedošlo.
David Hruška, 24. března 2017
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli máš v nejbližší době v plánu vracet se do české ligy a kdo je tvůj nejoblíbenější fotbalista, díky za odpověď
Díky za otázku. V dohledné době určitě v plánu se vracet do Česka nemám, nějaký rok bych chtěl setrvat v zahraniční. konkrétně v Turecku. Nechce se mi odcházet, jsme tam spokojení. Nejoblíbenějších fotbalistů je víc, těžko takhle říct někoho konkrétního.
Jiří, 24. března 2017
Ondro gratuluji k nominaci i předvedenému výkonu. Byl s vámi po zápase s Litvou trenér Jarolím spokojený? :-) Díky a ať se daří!
S panem Jarolímem jsme nemluvil přímo o mém výkonu, hodnocení na mě nemám. Měli jsme meeting, kde jsme hodnotili celkově utkání s Litvou. Proběhlo tedy celkové hodnocení, ne mé osobní.

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud