25. února 2015 • 11:47

Večer začne další fáze prodeje lístků na ME fotbalistů do 21 let

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dnes v 18 hodin odstartuje druhá fáze prodeje vstupenek na mistrovství Evropy fotbalistů do 21 let, které od 17. do 30. června bude hostit Česká republika. Lístky, jejichž ceny se pohybují v rozmezí od 100 do 350 korun, budou k dispozici na oficiálním webu šampionátu www.u21euro2015.cz.



"Od počátku prodeje je o vstupenky enormní zájem, což nás mimořádně těší," uvedl v tiskové zprávě předseda organizačního výboru Petr Fousek. "Vstupenek opravdu není málo, na řadu zápasů jich je k dispozici stále hodně a naším přáním je to, aby všechny souboje měly skvělou kulisu," dodal.

První část prodeje na turnaj, který se bude hrát v Praze v Edenu a na Letné, v Olomouci a Uherském Hradišti, byla zahájena před dvěma týdny. Uvolněné lístky na zápasy českého týmu ve skupině proti Dánsku, Německu a Srbsku se vyprodaly během jediného dne.

Další lístky se budou uvolňovat v závislosti na využití blokace 60 procent vstupenek ze strany UEFA. "Je velmi pravděpodobné, že se k nám postupně dostane řada vstupenek právě od UEFA například z jejích nevyzvednutých rezervací. Všechny tyto vstupenky budeme vzápětí uvolňovat do prodeje," uzavřel Fousek.

Nedvěd o ME do 21 let: Italové by hráli nejradši už příští měsíc
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud