22. května 2015 • 19:45

Žádná hvězda nechce chybět. Nedvěd omládl a šéfuje jednadvacítce!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové EURO jednadvacítek v Česku, to je pořádný tahák! Dokonce takový, že legendární Pavel Nedvěd podstoupil plastickou operaci, aby se propašoval do českého výběru... Aspoň tedy ve vydařeném propagačním spotu, který zveřejnil organizační výbor ME ve fotbale do 21 let.



„Jednadvacítka, stříbro,“ zasní se Tomáš Ujfaluši nad bulletinem k evropskému šampionátu jednadvacítek. „Hmmm, tam jsem nebyl,“ konstatuje smutně Pavel Nedvěd , ale po hecování svého parťáka dostane ďábelský nápad...

Dvojice bývalých reprezentantů si s chutí zahrála ve scénce, která s heslem „Žádná hvězda nechce chybět“, propaguje EURO fotbalistů do 21 let, které v Česku vypukne za necelý měsíc. Do prodeje šly v pátek navíc další lístky i na české zápasy (prodej vstupenek ZDE).

"Natáčení zabralo více než 9 hodin, které Pavel Nedvěd zvládl se stejnou energií, s jakou jsme ho byli zvyklí vídat na trávníku. Zpočátku říkal, že hraní je legrace, ale při dvacáté scéně už připustil, že je to podobná dřina jako 90 minut na hřišti. Všichni aktéři si to každopádně užili a Pavel i Tomáš Ujfaluši všechny ohromili výjimečným talentem před kamerou,“ uvedl k vydařenému spotu člen organizačního výboru šampionátu Ondřej Lípa.

Příběhy Lvíčat: Nároďák je nejvíc, říká sparťan Kadeřábek
Video se připravuje ...

Příběhy Lvíčat: Takács poprvé nastoupil a hned skóroval
Video se připravuje ...

Slovácko opravuje stadion. Co čeká mladé hvězdy na EURO?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud