15. června 2015 • 04:58

Kapitán Brabec, v brance Koubek. Jak budou hrát Češi proti Dánsku?

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
  • Podívejte se, jak bude vypadat sestava Lvíčat proti Dánsku.Podívejte se, jak bude vypadat sestava Lvíčat proti Dánsku.FOTO: Koláž iSport.cz

    Kádr je kompletní, důležité otázky má trenér reprezentace do 21 let Jakub Dovalil vyřešené. Základní jedenáctka pro úvodní duel domácího EURO s Dánskem (17.6. 18.00) mu už koluje v hlavě. Jak bude vypadat, kdo nastoupí v brance, kdo bude kapitánem a koho pošlou Lvíčata do útoku? Podívejte se na pravděpodobnou sestavu podle iSport.cz

  • Tomáš Koubek

    Brankář Tomáš KoubekFoto Dominik Bakeš (Sport)

    Na klubové scéně letos moc úspěchu nepobral. S Hradcem opustil českou nejvyšší fotbalovou soutěž. V národním týmu soupeří o pozici jedničky s Jiřím Pavlenkou. Přednost zřejmě dostane Koubek.

  • Pavel Kadeřábek

    Pavel KadeřábekFoto Pavel Mazáč (Sport)

    Velká hvězda národního týmu. Ve Spartě prožil životní sezonu, trenér Vrba ho bere do reprezentačního áčka. Po EURO by rád zamířil do bundesligy. V týmu Jakuba Dovalila by měl být oporou.

  • Jakub Brabec

    Jakub BrabecFoto Dominik Bakeš (Sport)

    Lídr Lvíčat. Obránce Sparty vstoupí do turnaje jako kapitán. Týmu jde příkladem, i když za sebou nemá zrovna ideální sezonu. V lize trpěl častými výkyvy formy.

  • Jan Baránek

     

    Jan BaránekFoto Dominik Bakeš (Sport)

    Na jaře toho v plzeňském dresu moc neodehrál. Patřil spíš do širšího kádru. I v reprezentaci nepatří do základu. Proti Dánsku bude naskakovat za vykartovaného Tomáše Kalase.

  • Matěj Hybš

    Matěj HybšFoto Pavel Mazáč (Sport)

    Moderní, ofenzivně laděný, levý obránce, který si vybudoval v Jihlavě stabilní pozici a Sparta dost silně přemýšlí o jeho stažení zpátky na Letnou. Trenér Dovalil na něj zřejmě vsadí.

  • Ondřej Petrák

    Ondřej PetrákFoto Dominik Bakeš (Sport)

    Defenzivní záložník Norimberku má za sebou rok ve druhé německé lize. Během reprezentačního soustředění léčil drobné zranění, ale už je fit a připraven zasáhnout.

  • Jaromír Zmrhal

    Jaromír ZmrhalFoto Dominik Bakeš (Sport)

    Společně s Milanem Škodou patřil k oporám pražské Slavie. Jeho levačka umí být pro soupeře dost nepříjemná.  Místo v základu má jisté.

  • Jiří Skalák

     

    Jiří SkalákFoto Pavel Mazáč (Sport)

    Sezonu začal v Mladé Boleslavi, kde se mu náramně dařilo. Středočeský klub na jeho fazonu okamžitě zareagoval a položil Spartě na stůl odstupné ve výši 10 milionů korun. Před turnajem stihl menší lékařský zákrok, ale hrát bude.

  • Martin Frýdek

     

    Martin FrýdekFoto Dominik Bakeš (Sport)

    Syn slavného fotbalisty pokračuje v otcových šlépějích. V Liberci patří mezi opory a jeho forma oslnila i trenéra Dovalila. Měl by dostat šanci v záložní řadě se Skalákem a Krejčím, které zná ze Sparty.

  • Ladislav Krejčí

    Ladislav KrejčíFoto Pavel Mazáč Sport

    Sparťanský záložník neprožil ideální sezonu. S klubem ztratil titul i pohár a svoji dřívější formu nenalezl. Patří ale do seniorského výběru a Lvíčatům by jeho zkušenosti z evropských pohárů měly být přínosné.

  • Tomáš Přikryl

    Tomáš PřikrylFoto Dominik Bakeš (Sport)

    Všichni, kteří fotbalistu menšího vzrůstu znají, vědí, že se nejedná o klasického kanonýra. Jeho pozice je spíše jako podhrotový, či křídelní záložník. Trenér Dovalil, ale nemá na vybranou.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud