19. června 2015 • 04:20

Lvíčata krotí žena. Odmlouvat si nedovolí, směje se vedoucí týmu

Autor: jab, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | "Kam nemůže zajít ďábel, tam si ženskou dosadí." Úryvek ze slavné české muzikálové písně na Terezu Šílovou, vedoucí českého národního týmu do 21 let na probíhajícím EURO, neplatí. "Kluci jsou opravdu galantní, ale musíte na takovou práci mít povahu," prozrazuje s andělským úsměvem Šílová. Nadzvedlá obočí, která může žena působící na takové pozici vyvolávat, ji nerozhodí.  



Sympatická brunetka není ve fotbalovém prostředí nováčkem. Administrativní chod mládežnických výběrů obstarává devět let, pro svaz pracuje ještě o tři roky déle. V roli vedoucí týmu ale zažívá premiéru. "Je fajn být přímo u toho, s klukama jsem 24 denně, což je lepší, než osm hodin dřepět v kanceláři," pochvaluje si novou výzvu.

"Terka zařídí vše, na co si vzpomeneme, takže žádný problém nevidím. Jedno jestli je žena, nebo muž," neřeší obránce Pavel Kadeřábek, zatím jediný střelec českého týmu na EURO.

"Kluci jsou galantní, Pavel Kadeřábek mi vzal i tašku, pak se s ní chudák plahočil po parkovišti. Odmlouvat si nedovolí, žádný problém nenastal," vypráví jediná žena v realizačním týmu Lvíčat.

Podívejte se na reportáž Terezy Chlebovské s vedoucí týmu Lvíčat.

Jedenadvacítka má ženskou vedoucí mužstva. Kluci jsou galantní, říká Tereza Šílová
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud