22. června 2015 • 12:09

Ajax vyrazil na Kadlece. Vrátím se silnější, vzkázal po zranění

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velká škoda pro Václava Kadlece. Kdyby nepřišlo v sobotním utkání českých fotbalistů do 21 let proti Srbsku zranění kotníku, mohl mít možná v kapse nové lukrativní angažmá. Na útočníka Frankfurtu, který na jaře úspěšně hostoval ve Spartě, se totiž přijeli podívat zástupci Ajaxu.



Že byl zájem Ajaxu skutečně silný, naznačovalo složení delegace ze slavného nizozemského klubu. Jak informuje server vi.nl, na letenské tribuně seděl trenér Frank de Boer, sportovní ředitel Marc Overmars a finanční ředitel Jeroen Slop.

Ačkoliv patřil od začátku výjimečného zápasu k nejvýraznějším hráčům na straně vítězů, kvůli poškozenému vazu v levém kotníku ale musel Kadlec už v 28. minutě odstoupit a čeká ho zhruba měsíční pauza. Smolný turnaj, na němž musel vynechat první utkání s Dánskem (1:2) kvůli karetnímu trestu, pro něj skončil. "Vrátím se silnější," vzkázal pak na Twitteru

V poslední době se v souvislosti s Kadlecem mluvilo o zájmu dánského mistra FC Midtjylland, zájem o jeho setrvání měla i Sparta.

Sám Kadlec si nedává moc velké šance, že by nějaká nabídka nyní skutečně přišla. „Zájemců asi moc nebude, když jsem toho tady moc neodehrál. Asi moc nebude o čem uvažovat,“ řekl o víkendu. Ani návrat do Frankfurtu však nevnímá jako špatnou variantu. „Je to bundesliga, vrátil se trenér (Armin Veh – pozn. red.), který si mě tam přivedl. Snad by nějaká šance znovu se o to porvat byla,“ uvedl.

Václava Kadlece nyní čeká delší pauza.
Václava Kadlece nyní čeká delší pauza.

Postupová matematika Postupová matematikaFoto Deník Sport

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud