24. června 2015 • 09:51

Češi hráli vynikající fotbal, smekl Ter Stegen. V čem hrozili?

Autor: mip, jon, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

V závěru se pořádně zapotil. Kolem branky Marc-André Ter Stegena létal jeden míč za druhým, Češi se mocně hnali za vítězným gólem. Gólman Barcelony uznal, že domácí soubor odehrál vynikající partii a Němci postoupili do semifinále evropského šampionátu také díky štěstí. "Byl to velmi těžký zápas," řekl do kamery iSport TV.



Před našlapaným Edenem se hrál parádní fotbal. Češi se favorizovanému soupeři vyrovnali, dokázali silné Němce zatlačit. Dovalilově partě chyběl jediný gól, aby hlavní adepty na zlaté medaile poslala z kola ven.

"Byl to velmi těžký zápas. Češi hráli doma vynikající fotbal, ukázali všechno, co umějí," chválil domácí tým gólman německého týmu Ter Stegen. "My jsme nakonec měli víc štěstí a postoupili ze skupiny. Určitě to nebylo jednoduché, ale zasloužili jsme si to," hodnotil remízu 1:1 šampion Ligy mistrů s Barcelonou.

Ter Stegen: Byl to opravdu venkovní zápas, Čechy hnali fanoušci
Video se připravuje ...

Němci sice šli po přestávce do vedení, střídající Krejčí ale dokázal srovnat. Němci se poté vší silou bránili, aby udrželi postupovou remízu. "Byl to opravdový venkovní zápas. Češi to udělali dobře, nasáli euforii fanoušků. To bylo hned poznat," ocenil Ter Stegen.

Domácí tým podle Stegena zvolil také dobrou taktiku. "Celkově jsme měli problémy se systémem, jakým Češi hráli. Museli jsme vymyslet, jak na to. Zkoušeli jsme najít řešení, ale bylo to těžké," ohlédla se za zápasem německá jednička.

Frýdek: Škoda, ten jeden gól chyběl
Video se připravuje ...

Kalas: Hrát o olympiádu by byla malá náplast
Video se připravuje ...

Brabec chválil Krejčího: Nezaslouží to, co se o něm píše
Video se připravuje ...

Trenér jednadvacítky Dovalil: Věci na turnaji šly proti nám
Video se připravuje ...

Krejčí vlil českému týmu naději
Krejčí vlil českému týmu naději

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud