25. června 2015 • 04:40

Dovalil u Lvíčat (asi) skončí. Kdo ho nahradí? Favoritem je Lavička

Autor: jp
Vstoupit do diskuse
0
  • Favoritem na místo kouče jednadvacítky, které nejspíš bude muset opustit Jakub Dovalil, je bývalý trenér Sparty Vítězslav LavičkaFavoritem na místo kouče jednadvacítky, které nejspíš bude muset opustit Jakub Dovalil, je bývalý trenér Sparty Vítězslav LavičkaFOTO: Pavel Mazáč (Sport), Dominik Bakeš (Sport)

    Osm let strávil na lavičce české fotbalové reprezentace do jednadvaceti let, po domácím EURO ale Jakub Dovalil podle informací Sportu skončí. Češi předvedli solidní výkony, po remíze s Německem jim vestoje tleskal celý Eden, ale na postup ani olympijskou baráž to nakonec nestačilo. Kdo by mohl Dovalila nahradit?

  • Luboš Kozel

    Luboš Kozel nabídku vést jednadvacítku odmítl Luboš Kozel nabídku vést jednadvacítku odmítlFoto Jaroslav Legner (Deník Sport)

    Jako první prý dostal nabídku kouč Dukly Luboš Kozel. 44letý bývalý obránce, který si v Dukle udělal solidní trenérské jméno a už odmítl i nabídku Plzně, aby nahradil Pavla Vrbu, ale podle zdrojů Sportu opět řekl ne kvůli svému angažmá v Dukle.

  • Pavel Hoftych

    Pavel Hoftych je jedním z kandidátů na kouče jednadvacítky Pavel Hoftych je jedním z kandidátů na kouče jednadvacítkyFoto Barbora Reichová SPORT

    Pro bývalého kouče Zlína, Bohemians 1905 či Českých Budějovic hovoří dobrá návaznost. V současnosti působí u reprezentační dvacítky, pracuje především s hráči ročníku narození 1994 a 1995, tedy s těmi, kteří by měli tvořit základ příští jednadvacítky.

  • Vítězslav Lavička

    Přijde bývalý kouč Sparty? Přijde bývalý kouč Sparty?Foto Michal Beránek (Sport)

    Bývalý kouč Sparty je podle informací Sportu nejžhavějším favoritem. Ten už měl údajně odmítnout velmi luxusní nabídku ze Spojených arabských emirátů právě kvůli tomu, aby mohl podepsat u Lvíčat. U nich už fungoval jako hlavní kouč v letech 2007 a 2008, když nahrazoval Ladislava Škorpila, který vyhořel s mužstvem na EURO v Nizozemsku.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud