25. června 2015 • 10:30

Největší hvězda EURO? Kane propadl, gól nedal: Zklamal jsem

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šel z něj strach. Kanonýr Harry Kane přijel na EURO do Česka po životní sezoně, ve které sázel jeden gól za druhým. Jenže na šampionátu v tom nepokračoval. Neprosadil se ani jednou a favorizovaná Anglie vypadla už ve skupině. „Neproměňovali jsme šance a za to jsme byli potrestaní,“ našla hlavní hvězda důvod krachu.



Anglie přivezla do Česka velice silný výběr, který byl právem považován za jednoho z favoritů turnaje. Jenže ve skupině uhrála pouhé tři body a to ještě za šťastnou výhru 1:0 nad Švédskem. Padla s Portugalci (0:1) i s Italy (1:3).

„Rozhodly maličkosti během celého turnaje, které jsme měli udělat lépe. Vůbec jsme se nedostali do top formy, kterou jsme měli v kvalifikaci. To je prostě turnajový fotbal. Klopýtnete ve skupině a jste venku,“ mrzelo Kanea.

Hvězdný Angličan Kane: Jsem útočník. Nedat gól je zklamání
Video se připravuje ...

Útočník Tottenhamu věděl, že se od něj čekalo mnohem více. „Jsem útočník a že jsem nedal gól, je zklamání. Přitom jsme měli šance, jenže jsme nezakončovali s dostatečným klidem, ani já. Musíme se z toho poučit,“ tvrdil.

Místo boje o medaile tak Angličanům začíná dovolená. A pak už nová sezona. „Na pár týdnů odjedu, dobiju baterky. Přípravu ale stihnu, na další sezonu budu nachystaný,“ ujistil Kane, o kterého má velký zájem Manchester United.

Kouč Anglie po vyřazení: Byl to paradoxně náš nejlepší výkon
Video se připravuje ...

Trenér Itálie: Věřím v čistotu fotbalu, ale už trochu méně
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud