30. června 2015 • 13:30

Nejšílenější rozhovor! Švéd na Letné řval i objímal reportéra

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak se slaví postup do finále! Švéd John Guidetti nedokázal skrýt euforii poté, co jeho tým v sobotu jednoznačně přehrál Dánsko 4:1 v semifinále EURO do 21 let a při televizním rozhovoru to přímo na letenském trávníku pořádně rozjel. Video s rozhovorem pro švédskou stanici TV4 Sport se stalo internetovým hitem.



Guidettimu se nelze divit, že si radost užíval. S postupem Švédů do boje o zlato se před turnajem vůbec nepočítalo. Útočník Manchesteru City, který strávil poslední sezonu na hostování v Celtiku Glasgow, nešetřil silnými vyjádřeními. „Asi nastal čas, aby (Dánové) jeli domů. Když prohrajete 1:4, je to trochu ostuda,“ řekl hráč, který na turnaji zatím vstřelil dva góly.

Celý rozhovor přímo řval, na začátku strčil do reportérova ramena a pak si s ním plácnul. A když kolem procházel obránce Alexander Miloševič, začali společně s reportérem skákat a skandovat Miloševičovo jméno. "Milo, Milo, Milo, Milo, Miloševič!" Šílenější interview už asi šampionát v Česku neuvidí. I když kdo ví, co provede Guidetti, jestli dnes Švédové titul ve finále v Edenu získají.

Fanoušci Švédska během utkání s Portugalskem
Fanoušci Švédska během utkání s Portugalskem

 

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud