Jan Podroužek
23. června 2017 • 11:12

Českou jednadvacítku sleduje bývalý kapitán United. Prý chválí Simiče

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z POLSKA | Sedává ve skyboxech na místech pro lidi z UEFA. Jeho pracovním prostředím je stadion v Tychách, a objektem zájmu česká jednadvacítka. Takový úkol dostal Nemanja Vidič, bývalý kapitán Manchesteru United, který hrál i za Inter Milán, od nejvyššího orgánu evropského fotbalu a zároveň od FA (anglické Fotbalové asociace), kde si dělá trenérskou profi licenci,  Ve své zprávě chválil pilíř české obrany Stefana Simiče.



Seděl tam při prvním zápase s Německem, i při druhém s Itálií. A bude tam i na Dány, aby viděl výběr Vítězslava Lavičky . „Nemanja Vidič studuje trenérskou licenci a je to zadání od anglického svazu a UEFA,“ říká Radoja Simič, který se s legendárním srbským stoperem zná před svého příbuzného Mladena. Ten dělá kondičního trenéra Radojovu synovi Stefanovi, s nímž i sdílel jeden byt v Miláně.

„A tam stále Nemanja bydlí. Velmi se mu Milán líbí a proto nechtěl končit kariéru nikde jinde. Od Mladena, který je s ním v kontaktu, mám ale zprávy, že až dostuduje, trénovat bude určitě v Anglii,“ vypráví Radoja Simič, hráčský manažer.

Na anglický svaz už tak od Vidiče letěly dva raporty o české týmu, ale kromě adresáta nikdo neví, co v nich přesně je. „Jediné, co mi od Vidiče tlumočil Mladen, bylo, že Stefan si v nich stál velmi dobře,“ usmívá se Radoja.

Někdejší dlouholetý kapitán Manchesteru United Nemanja VidičFoto Reuters

Vše o EURO U21 najdete zde >>

Italové se někdy chovají namistrovaně, naším výkonem byli zaskočení, říká Simič
Video se připravuje ...

Střelec gólové parády Lüftner: Po zápase s Německem jsme se zdravě nasrali
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud