5. dubna 2009 • 10:49

Jankulovski pohrozil koncem

Autor: Tomáš Bělonožník
Vstoupit do diskuse
17
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová reprezentace možná přijde o jednu z hlavních opor. Obránce AC Milán Marka Jankulovského rozzuřil způsob, jakým česká média informují o jeho účasti na posledních skandálech národního týmu. V reakci pohrozil ukončením reprezentační kariéry.



"Atmosféra honu za senzací, které uvádějí v omyl širokou veřejnost, jsou pro mě jednoduše neakceptovatelné," komentoval to Jankulovski ve svém tiskovém prohlášení.

Jednatřicetiletého odchovance Baníku Ostrava znechutilo předevšim obvinění, že se účastnil večírku po nepovedeném zápase se Slovenskem. "Tyto informace jsou nepodložené a zejména lživé. Trenér Rada a další členové realizačního týmu reprezentace jsou mi svědky, že jsem s nimi strávil večer v prostorách hotelu Praha pozápasovou diskuzí," hájí se hvězdný obránce.

Poslední informace z médií dokonce označil za mediální kampaň a dodal: "Útoky na mou osobu považuji za natolik závažné, že uvažuji o konci reprezentační kariéry."

Své finální rozhodnutí by měl Jankulovski oznámit v nejbližší době po konzulltaci s vedením reprezentace.

Vstoupit do diskuse
17

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud