6. srpna 2009 • 10:14

Rosický opět zraněn! Nestihne Slováky

Autor: INT, val, ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

To už snad ani není možné! Jen co se Tomáš Rosický uzdravil po rok a půl dlouhé pauze a pomalu se dostával do formy, je tu další šok! Opět je zraněn a vynechá dalších šest týdnů.



Zprávu přinesl anglický deník The Sun. Rosický má ohromnou smůlu! Zranění mu opět vystavilo červenou. Diagnóza zní: namožený zadní stehenní sval.

K nešťastnému zranění došlo na středečním tréninku, spekuluje se ale i o tom, že právě kvůli svalovému problému Rosický nenastoupil na soustředění v Rakousku k několika přípravným zápasům.

Rosický, ako si ho všetci pamätajú.
Rosický, ako si ho všetci pamätajú.

Český špílmachr se přitom vrátil po 18 měsíční vynucené pauze, kdy se zraněnou podkolenní šlachou musel podstoupit několik operací. Měl chuť, zdál se fit a dokonce se už zapojil do přípravných zápasů Arsenalu. Opět zářil. Nyní ale přišla pro "Malého Mozarta" další pohroma.

"Má menší svalové zranění. To je jediné, co k tomu mohu říct," řekl hráčův manažer Pavel Paska Rádiu Impuls. "Dnes podstoupí magnetickou rezonanci, po ní budeme vědět víc," dodal.

Co to znamená?

Rosický bude s největší pravděpodobností chybět v klíčovém kvalifikačním zápase se Slovenskem a nejspíše tento zápas nezůstane jediným. V Premier League nestihne český záložník první čtyři kola. Jak kruté pro tohoto nadějného fotbalistu!

Arséne Wenger, trenér Arsenalu, je touto událostí zdrcen. S Rosickým totiž už počítal do prvního zápasu s Evertonem. Rosický je další ztrátou po Samiru Nasrim, který má zlomenou nohu, a po odchodech hvězdných fotbalistů Emmanuela Adebayora a Kola Tourého.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud