15. července 2010 • 08:31

Argentina Maradonu miluje. Má ještě zůstat

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

O osudu legendárního Diega Maradony na lavičce argentinské fotbalové reprezentace se rozhodne příští týden. Podle agentury Reuters se s devětačtyřicetiletým trenérem setká prezident svazu a nabídne mu novou čtyřletou smlouvu.



O Maradonově budoucnosti se začalo spekulovat poté, co Argentina po vysoké prohře 0:4 s Německem vypadla ve čtvrtfinále mistrovství světa v Jihoafrické republice.



Maradona poté naznačil, že končí a od té chvíle se ho snaží přemluvit vedení svazu, hráči, fanoušci i argentinská prezidentka.

"Jestli chce, může pokračovat. Lidé ho bezmezně podporují. Kdyby ve čtvrtfinále vypadl s týmem kdokoliv jiný, musel by odejít," řekl mluvčí svazu Ernesto Cherquis Bialo.

Maradonova stávající smlouva skončí za rok. Příští týden se s ním sejde prezident svazu Julio Grondona a nabídne mu nový čtyřletý kontrakt, který by ho udržel na lavičce do světového šampionátu v roce 2014 v Brazílii.

Podle Biala se svaz nepřipravuje na variantu, že by kapitán mistrů světa z roku 1986 novou smlouvu odmítl.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud