6. července 2011 • 22:20

Chuligáni zničili stadion, ale finále Copy zvládne

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Fotbalové mistrovství Jižní Ameriky vyvrcholí podle plánu finálovým zápasem na stadionu Monumental v Buenos Aires. Ten sice značně poničili fanoušci místního klubu River Plate po jeho sestupu do druhé ligy, argentinští organizátoři však dnes potvrdili, že ho do 24. července stihnou opravit.



Šéf organizačního výboru José Luis Meiszner v úterý řekl agentuře Telam, že trávník stadionu je potrhaný, místa pro občerstvení poničená a ani prostory pro média nejsou připraveny "pro událost takového významu".

Pořadatelé proto začali přemýšlet o alternativách, přičemž tou nejpravděpodobnější byl stadion v La Platě, který minulý pátek hostil zahajovací zápas turnaje.

Sám Meiszner však nakonec pochybnosti o dějišti finále Copy América rozptýlil, když dnes prohlásil, že oprava stadionu Monumental se stihne včas.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud