14. července 2011 • 14:13

Paráda v ženském fotbale. Gól jako od Messiho

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Za takovou branku by se nemusely stydět ani ty největší hvězdy mužského fotbalu. V semifinále mistrovství světa žen předvedla výbornou techniku i přehled japonská fotbalista Kawasumiová, která třetím gólem svého týmu poslala zemi vycházejícího slunce do finále.



Na světovém šampionátu v Německu se fanoušci opravdu nenudí. Zajímavý fotbal plný překvapení a pěkných branek rozhodně zaujme nejednoho příznivce. Tento fakt dokumentoval i semifinálový duel mezi Japonskem a Švédskem.

Švédky šly v klíčovém zápase do vedení již v desáté minutě, ale bojovné Japonky stihly ještě do poločasu výsledek vyrovnat díky Kawasumiové.

Po hodině hry poslala zemi vycházejícího slunce do vedení kapitánka Sawaová, svoje hvězdné představení však završila svou druhou brankou v utkání opět Kawasumiová.

Ta ukázala velký přehled a výbornou kopací techniku, když nádherným obloučkem přehodila hodně vyběhnutou švédskou gólmanku, která krátce předtím zastavovala gólovou šanci soupeřek. Na dokonalý lob Kawasumiové však už dosáhnout nemohla.

Japonky si o titul zahrají s Američankami, které ve druhém semifinále porazily Francii také 3:1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud