11. září 2012 • 13:39

Messiho uráželi fanoušci. A zpívali: Cristiano! Cristiano! Pak autobus Argentinců napadli

Autor: pj, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Tohle nebyly pro Lionela Messiho příjemné chvilky. Před utkáním argentinské reprezentace v Peru si vyslechl několik nepříjemných urážek i skandování: "Cristiano! Cristiano!" Při odjezdu z tréninku navíc peruánští příznivci napadli autobus s argentinskými fotbalisty kamením.



Na autobus Argentinců přilétla hromada kamení, která porozbíjela okna. Podle agentury Reuters ale nebyl naštěstí nikdo zraněn. K napadení došlo při odjezdu Argentinců ze stadionu, kde si byli před zápasem zatrénovat.

Peruánská policie kvůli incidentu poté zpřísnila bezpečnostní opatření kolem hotelu výběru trenéra Alejandra Sabelly ve čtvrti San Isidro.

VIDEO | Rozbitý autobus argentinské reprezentace

Ovšem už při příjezdu Messi a spol. poznali, že je v Peru nečeká přátelská atmosféra. Na fotbalisty – a zejména hvězdu Barcelony – se sneslo několik vulgárních urážek.

Čelit musel i posměšnému skandování "Cristiano! Cristiano!", kterým Peruánci chtěli Messimu říct, že není nejlepší fotbalista na světě.

Malý Argentinec jim může odpovědět leda góly v síti Peru. Zápas se hraje v noci z úterý na středu.

VIDEO | Cristiano! křičí Peruánci na Messiho

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud