11. září 2014 • 20:50

Reprezentace ničí hvězdy! Zranili se Costa, Reus i Sturridge

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takzvaný „virus FIFA“ opět zaútočil s velkou silou. Několik světových fotbalistů, kteří si v minulém týdnu plnili reprezentační povinnosti, hlásí po návratu do klubu nepříjemná zranění. Mimo hru jsou na nějakou dobu hvězdy Chelsea, Liverpoolu nebo třeba Realu Madrid. A trenéři jsou pochopitelně nespokojení.



Diego Costa

Mimo hru: 2 týdny

Útočník, který v prvních zápasech za Chelsea válel, má zatím ve španělské reprezentaci smůlu. Po nepovedeném MS se tentokrát zranil, v přípravném duelu proti Francii to odnesl zadní stehení sval, který ho trápil již dříve.

Daniel Sturridge

Mimo hru: 3 týdny

Velké nepříjemnosti řeší v Liverpoolu. Na tréninku Anglie se zranila hlavní ofenzivní hvězda Daniel Sturridge a chybět může až tři týdny. Nestihne tak mimo jiné derby s Evertonem.

Jenže to není všechno. Na šest týdnů mimo je turecký záložník Emre Can, minimálně pro další zápas bude navíc chybět i Joe Allen. „Je to pro nás hodně nepříjemné,“ stěžoval si trenér Brendan Rodgers.

Sami Khedira

Mimo hru: 6 týdnů

Dalším velkým smolařem posledního roku je jednoznačně záložník Realu Madrid Sami Khedira. Minulou sezonu promarodil skoro celou, ani v začátku té nové v pořádku nebude. Může za to zranění kolena, které si přivodil na tréninku německé reprezentace.

Marco Reus

Mimo hru: 4 týdny

Velmi těžkou část kariéry prožívá hvězda Dortmundu Marco Reus. Kvůli zranění musel vynechat šampionát v Brazílii a unikl mu tak titul mistrů světa. Tentokrát si poranil kotník při zápase Německa se Skotskem. Místo návratu na výsluní tak bude opět chybět, tentokrát přibližně měsíc.

Daniel Carvajal

Mimo hru: 1 týden

I Real Madrid má starostí nad hlavu. Ke zraněnému Khedirovi se přidal také pravý obránce Carvajal. Ten sice bude chybět jen několik dnů, přijde ovšem o derby proti Atléticu. „Jsme z toho nešťastní,“ netajil kouč Carlo Ancelotti.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud