4. prosince 2014 • 19:54

Vrba už Váchovi domlouvat nebude: On je plnoletý, ne?

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prožil luxusní fotbalový podzim, po kterém si Pavel Vrba může zaslouženě vychutnat vánoční svátky. Jednu věc ale úspěšný kouč ještě musel řešit po konci kvalifikačního podzimu. Velké vášně vyvolala poznámka Lukáše Váchy směrem k parťákovi v národním dresu Václavovi Pilařovi na Twitteru. Přenese se svár mezi hráči Sparty a Plzně i na reprezentační půdu? „U národního mužstva drží všichni pohromadě,“ tvrdil novinářům během hodnocení prvního roku u reprezentačního kormidla.



Čtyři kvalifikační výhry vrátily do Česka fotbalovou euforii. Pavel Vrba se svým týmem velmi dobře našlápl k postupu na evropský šampionát do Francie. „Před kvalifikací jsem nedoufal, že takového výkonu můžeme dosáhnout. Chtěl bych poděkovat celému realizačnímu týmu, vytváří hráčům veškerý možný servis,“ těšilo Vrbu.

 

Vrba postavil tým na hráčích Plzně a Sparty, nejlepších českých celků. Zároveň velkých rivalů, jejichž vzájemné duely jsou maximálně vypjaté. „Překvapilo mě to, že hráči, i když na klubové úrovni do sebe píchnou, tak na té reprezentační drží pohromadě. Jsou to spoluhráči, kteří chtějí udělat maximum pro úspěch. To je nejpodstatnější,“ hlásil spokojeně.

Sami hráči tvrdí, že mezi sebou nemají problém. Jenže vlnu emocí strhla poznámka Lukáše Váchy. „Letecké dny Václava Pilaře stále pokračují,“ napsal na svůj twitterový účet po utkání Plzně s Bohemians (2:1) na adresu západočeského záložníka, po jehož pádu se pískala penalta. „Ať se pan Vácha stará sám o sebe, je to vtipné od hráče jako je on,“ vzkázal mu viditelně naštvaný Pilař.

Vrba žertuje o Váchově tweetu: Volal jsem Rosickému
Video se připravuje ...

Co na Váchův tweet říká Vrba? „Možná taky něco frknu na internet, jestli budete tak rychle reagovat. Ale já jsem spíš ta generace, která používala psací stroj,“ smál se. „Ale vážně. Vím, že kluby hrají o hodně, chtějí být úspěšné. Tlak je obrovský, všichni se chtějí dostat do Champions League, to je logické. Na druhou stranu, pokud mluvím s hráči, vysvětluju jim, že národní mužstvo je něco jiného a jejich zájmy musí jít stranou. A ať se nerozptylují věcmi, které jsou zbytečné,“ dodal.

Neměli by se tedy reprezentanti podobných komentářů raději vyvarovat? „V poslední době to dělá jenom jeden hráč,“ upozornil Vrba s tím, že Váchovi už domlouvat nebude. „On je plnoletý, ne?“ culil se. „Někomu jsem volal,“ prozradil Vrba po chvíli. „Rosickému, jestli to taky četl,“ vtipkoval.

Kdy se objeví český Lukaku?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud