26. března 2015 • 18:51

Ronaldo oblepil auto parťákovi Quaresmovi: Budeš rychlejší!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

I v nabitém programu mají čas na blbiny. Cristiano Ronaldo, jenž je v současnosti na srazu portugalské reprezentace, provedl pořádnou rošťárnu svému spoluhráči. Jeho vtípek odnesl Ricardo Quaresma, kterému Ronaldo polepil celé auto alobalem. A sprejem přidal velký nápis CR7.



Zábavná akce vznikla evidentně na podporu Ronaldových nových kopaček, které vytáhl už ve slavném El Clásicu. Když Quaresma poprvé uviděl svého čtyřkolového miláčka polepeného alobalem, zhrozil se.

„Právě jsem to viděl! Cristiano, prosím, řekni mi, že jsi tohle mému autu skutečně neudělal,“ napsal Quaresma na Twitter a přidal fotku Ronalda před oblepeným sporťákem.

Jenže měl smůlu. „Myslel jsem, že by jsi mohl být o něco rychlejší v našem příštím zápase,“ reagoval Ronaldo. Později dal fotku i na svůj Instagram a dodal: „Viděli jste, co jsem udělal Quaresmovi? A ano, Ricardo, je to stále vtipné.“

Cristiano Ronaldo vtipnou akcí dokázal, že má smysl pro humor. A dobrá nálada ho neopustila ani po poslední prohře na hřišti Barcelony.

VIDEO | Ronaldův vtípek odneslo auto spoluhráče Quaresmy

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud