1. dubna 2015 • 16:48

Džeko jako bodyguard. Český sudí ho potrestal žlutou kartou

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl to sice jen přátelský zápas, Bosna a Hercegovina hrála ve Vídni s Rakouskem smírně 1:1, v 64. minutě se však na stadionu Ernsta Happela strhla slušná mela. Do strkanice se zapojil i exteplický útočník Bosny Edin Džeko, jenž chránil svého spoluhráče Muhameda Bešiče. Od českého sudího Libora Kovaříka dostal jen žlutou kartu.



Co se stalo? Hráč Evertonu Muhamed Bešič fauloval obránce Rakouska Kevina Wimmera. Ten za ostrý zákrok okamžitě dostal žlutou kartu. Za faul se na něj zlobili i soupeři. K hříšníkovi přiběhl obránce se srbskými kořeny a hráč kyjevského Dynama Aleksandar Dragovič a do Bešiče nevybíravě strčil.

To vyprovokovalo kapitána hostujícího celku Edina Džeka a jak následně prokázaly televizní záběry, Dragovičovi v následné mele lehce chmátnul po krku. Dragovič i hvězda Manchesteru City dostali od českého sudího Libora Kovaříka za incident žlutou kartu.

Bosna a Hercegovina ve Vídni prohrávala po prvním poločase gólem Marka Janka, ale krátce po pauze vyrovnal na konečných 1:1 Izet Hajrovič. Mela z 64. minuty výsledek neovlivnila. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud