17. června 2015 • 15:40

Vidal skončil ve vězení! Opilý rozmlátil Ferrari a zatkla ho policie

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chilský reprezentant Arturo Vidal je v pořádném průšvihu! Poté, co během volného dne na jihoamerickém šampionátu boural pod vlivem alkoholu a skončil ve vězení. Domácí hvězda odepsala své červené Ferrari na předměstí metropole Santiaga, když se s manželkou vracela z kasina.



Vidal měl v úterý stejně jako zbytek chilské reprezentace volno po pondělní remíze 3:3 s Mexikem. Záložník Juventusu dal v duelu dva góly a v dosavadním průběhu turnaje je s třemi zásahy nejlepším střelcem.

Nabourané Ferrari chilské fotbalové hvězdy Artura Vidala
Nabourané Ferrari chilské fotbalové hvězdy Artura Vidala

Podle policie Vidal havaroval, když se vracel se svou manželkou z kasina. "Bohužel jsem měl dopravní nehodu. Naštěstí jsme všichni v pořádku, děkuju za účast," napsal na twitteru Vidal, jemuž kvůli řízení pod vlivem alkoholu hrozí soud.

Příliš pochopení pro něho neměl bývalý trenér chilského výběru do 20 let Jose Sulantay. "Když hrají v Evropě, tak něco takového nedělají. Nechápu trenéra Jorgeho Sampaoliho a nechápu ani Vidala," prohlásil.

Vidala, který byl převezen do nemocnice s lehkými zraněními, byl nakonec ve špitále kvůli jízdě pod vlivem alkoholu zatčen a převezen k soudu v Santiagu. Jeho další působení na šampionátu, kde čeká Chile v pátek Bolívie, je tak ve hvězdách. Dost možná už dohrál...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud