10. září 2015 • 19:29

Takové chování neschvalujeme, vzkázala Limberskému reprezentace

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyloučí ho před EURO 2016 z národního týmu? David Limberský čelí velkému trestu. Za to, že v opilosti boural a ještě měl vyhrožovat policistům, před kterými se pokusil utéct. Osobně s ním chce mluvit reprezentační trenér Pavel Vrba. Co mu řekne?



"Z pohledu reprezentace se jedná o znepokojivou informaci, takové chování neschvalujeme. Ale vzhledem k tomu, že se to nestalo během reprezentačního srazu, tak je to záležitostí klubu," cituje idnes.cz tiskového mluvčího FAČR Ondřeje Lípu.

Další postup národního týmu směrem k Limberskému zůstává nejasný, protože Fotbalová asociace nezná konkrétní výstup. "Takže jakékoli rozhodnutí nelze předjímat. Každopádně s hráčem bude chtít trenér Vrba mluvit," dodal Lípa.

Limberský boural v noci ze středy na čtvrtek a je podezřelý ze spáchání trestného činu pod vlivem alkoholu. Policisté mu naměřili více než 1,5 promile. Ještě předtím se ale údajně pokusil utéct.

„Řidič vzal nohy na ramena, policisté ale muže po pár metrech doběhli a zadrželi. Za to si muži zákona od řidiče vyslechli smršť výhružek, že si to lidově řečeno odskáčou, a že je nyní čekají velké problémy,“ uvedla policejní mluvčí Iveta Martínková. To ale hráčův právník Bronislav Šerák považuje za "pusté spekulace".

Viktoria Plzeň se zatím k záležitosti odmítla vyjadřovat. Očekává se ale, že Limberského nemine vysoký finanční postih. Vyřazení z kádru mu nejspíš nehrozí.

Nabourané luxusní vozidlo Bentley, které v opilosti řídil plzeňský obránce David Limberský
Nabourané luxusní vozidlo Bentley, které v opilosti řídil plzeňský obránce David Limberský

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud