18. září 2015 • 10:35

Limberský mi sám volal, řekl Vrba k jeho nehodě. Jak ji bude řešit?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

O všem věděl dřív, než se průšvih provalil na veřejnost. Kouč fotbalové reprezentace Pavel Vrba dnes odpovídal fanouškům a samozřejmě se dostalo i na aféru plzeňského obránce Davida Limberského. Ten minulý týden v opilosti boural.



„Byl jsem informovaný od začátku, dřív než tisk,“ pousmál se Vrba ve virtuální diskuzi s fanoušky, kterou přenášel reprezentační YouTube kanál. „Volal mi sám David,“ upřesnil kouč, který před tím vedl Limberského i v Plzni.

Příbram – Plzeň: Gól Limberského na 0:1. Slavil kontroverzně jako řidič!
Video se připravuje ...

„Komunikovali jsme spolu, informace v tisku nebyly úplně přesné, některé i zavádějící,“ tvrdil Vrba, který prý byl i v kontaktu s vedením Viktorie. „Nesouhlasím s tím,“ uvedl k Limberského úletu. „Nebudu říkat, že z toho mám radost. Provinil se, ale o tom bude asi rozhodovat civilní soud,“ nechtěl celou záležitost dále komentovat.

„Bavili jsme se o tom, vysvětloval jsem mu pravidla, která chci, aby hráči dodržovali. Ale je to interní věc, více informací dávat nebudu,“ ukončil diskuzi nad otázkou Vrba. K tématu se vyjádřil i reprezentační manažer Dušan Fitzel.

„Hoďte kamenem, kdo s něčím takovým neměl problém,“ prohlásil na Limberského adresu. „Uznal chybu, pak sice přišlo to další gesto, které bylo až dětinské… ale všichni pochopili, že takhle se reprezentant chovat nesmí,“ dodal bývalý zadák Dukly.

„Nechceme to smáznout, nějak se k tomu postavíme,“ ujistil pak ještě jednou Vrba. „Veřejnost další kroky pochopí," dodal kouč.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud