13. listopadu 2015 • 10:33

Místo hřiště bazén! Šlágr Argentiny s Brazílií zničil šílený déšť

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Celá Jižní Amerika se na ten souboj těšila. Souboj Argentiny s Brazílií, nejsilnějších fotbalových velmocí mimo Evropu, musel být o 24 hodin posunut. Zápas se měl původně hrát v noci na dnešek SEČ, silný déšť v Buenos Aires ale znemožnil hráčům nastoupit. Podívejte se, jak vypadal stadion Monumental.



Ne, v tom hrát opravdu nešlo. Průtrž mračen, která většinu dne zkrápěla Buenos Aires, udělala z trávníku na stadionu Monumental spíš místo pro koupání. Celá Argentina se přitom těšila na velký souboj s Brazílií v rámci kvalifikace na světový šampionát do Ruska 2018.

Čtvrteční duel ale nakonec musel být odložen. Dešťové provazy neustávaly, 45 minut před výkopem pak rozhodčí definitivně oznámili, že se hrát nebude. "Škoda, chtěl jsem nastoupit," komentoval to domácí forvard Gonzalo Higuaín.

Obě země se ihned domluvily na náhradním termínu. Souhlasily s tím, že zápas se odloží o 24 hodin. K novému výkopu dojde v pátek v sedm večer místního času, pro Českou republiku to znamená v jednu ráno z pátka na sobotu.

Obě reprezentace jdou do prestižního duelu v podnobné situaci. Ani jednomu z favoritů kvalifikace se zatím nedaří. Brazílie má po dvou zápasech na kontě prohru s Chile (0:2) a výhru s Venezuelou (3:1). "Selecao" může těšit to, že na šlágr s Argentinou se do týmu po dvouzápasovém trestu za vyloučení vrací kapitán Neymar.

Argentina je na tom po dvou říjnových zápasech ještě hůř - prohra 0:2 s Ekvádorem a remíza 0:0 v Paraguayi. Týmu citelně schází Lionel Messi, který není k dispozici ani na utkání s Brazílií. Chybět budou i další zraněné hvězdy Carlos Tévez a Sergio Agüero.

Déšť na argentinském stadionu Monumental v Buenos Aires
Déšť na argentinském stadionu Monumental v Buenos Aires

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud