30. března 2016 • 14:10

Ohrožený Rooney sledoval hvězdu. Vardyho dres chce i jeho syn

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z hvězdy se stal nechtěný kapitán. Anglický útočník Wayne Rooney musel kvůli zranění sledovat přípravné duely národního týmu pouze jako divák. A i když spoluhráče veřejně chválil, určitě musí mít obavy ze svých konkurentů. Při výhře proti Německu se trefili Harry Kane i Jamie Vardy. Proti Nizozemsku přidal kanonýr Leicesteru další trefu. „Jeden z mých kluků už po mně chce jeho dres,“ přiznal útočník Manchesteru ve studiu televiziní stanice ITV.



V posledních dnech neprožívá anglický útočník zrovna ideální časy. Kvůli zranění vypadl z reprezentace, jeho konkurentům se zadařilo a fanoušci dokonce volají po tom, aby už za národní tým nikdy nehrál. Vše dokonal jeden z  Rooneyho synů, který prý chce po svém tátovi dres se jménem Jamieho Vardyho na zádech.

„Je důležité, že se mu daří v Premier League a dokázal si svoji formu přenést i do reprezentace. Pro anglický fotbal je to skvělé.“ řekl o Vardym útočník United ve studiu televizní stanice ITV. „Jeden z mých kluků už po mně chce jeho dres,“ přiznal anglický kapitán.

Vardy se postaral o první branku domácího týmu
Vardy se postaral o první branku domácího týmu

O rok mladší útočník Leicesteru je největší senzací aktuální sezony Premier League a v přípravných duelech s Německem a Nizozemskem si připsal první dvě branky za anglickou reprezentaci.

Fanoušci po jeho impozantním výkonu v euforii volali po tom, aby trenér Roy Hodgson Rooneyho do reprezentace už nebral a zůstal u dua Kane, Vardy. Pro mnoho z nich byla výhra nad Německem důkazem, že reprezentace Rooneyho nepotřebuje. A co víc, bez něj je dokonce lepší.

Zkušený matador se ale vůdčí role u „Albionu“ nevzdává a na EURO ve Francii se těší. „Vždy bylo mým přáním být kapitánem své země a vést ji na velkém turnaji pro mě bude velká čest,“ řekl Rooney. „Věřím, že máme velkou šanci a že já budu jedním z lídrů,“ dodal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud