1. dubna 2016 • 16:56

Vypadáte, že nic neumíte. Tévez prozradil, jaké to je hrát s Messim

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spousta lidí ho považuje za nejlepšího fotbalistu na světě. Pětkrát to také potvrdil ziskem Zlatého míče. Hrát s Lionelem Messim ale není nic jednoduchého. Aspoň podle jeho spoluhráče z argentinské reprezentace Carlose Téveze. Hvězda Barcelony je prý někdy prostě moc dobrá…



„Obecně je vlastně hraní s  Messim jednoduchá věc,“ vykládal Tévez jihoamerickým novinářům. „Ale někdy to může být hodně složité, protože my všichni hrajeme fotbal, zatímco on nějaký úplně jiný sport. Všechno dělá tak přirozeně,“ vyznal se z obdivu ke kvalitám svého slavného spoluhráče.

Carlos Tévez chyběl v posledních dvou zápasech kvalifikace o postup na mistrovství světa, ale útočník Boky Juniors věří, že by se mohl dostat do argentinské sestavy pro nadcházející Copu Ameriku. „Myslím, že mám tak 50procentní šanci se tam probojovat,“ uvedl bývalý hráč Manchesteru United, City či Juventusu.

„Jestli se chci dostat do sestavy, musím být lepší než jen dobrý, protože Argentina má všechny ty skvělé šampiony,“ ví dobře Tévez, že ho nečeká jednoduchá mise. I kvůli Lionelu Messimu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud