22. května 2016 • 20:58

Gól z ofsajdu i kanón Vardy. Anglie porazila v přípravě Turecko 2:1

Autor: rjm, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglický fantom Jamie Vardy řádí i po skončení Premier League. Místo trika Leicesteru si jen na sebe vzal dres anglické reprezentace a rozhodl přípravný zápas s Tureckem. Anglie vyhrála 2:1 a ukázala českému národnímu týmu, jak na soupeře, který se jim postaví na blížícím se EURO.



Anglii poslal do vedení už ve třetí minutě Harry Kane svým 32. gólem v sezoně, podle televizních záběrů ale stál v ofsajdu. O deset minut později vyrovnal záložník Leverkusenu Hakan Calhanoglu a zaznamenal vůbec první trefu Turků v jedenáctém vzájemném duelu s Anglií.

Ve druhé půli neproměnil Kane penaltu. Tureckou sérii bez porážky, jež se táhla od listopadu 2014, ukončil až trefou zblízka Vardy po chybě brankáře Volkana Babacana.

Turecko se muselo obejít bez své největší hvězdy Ardy Turana, kterého dnes čeká finále Španělského poháru. Svěřenci trenéra Fatiha Terima se v přípravě utkají ještě s Černou Horou (29. května) a Slovinskem (5. června).

Přípravná fotbalová utkání:
Anglie - Turecko 2:1 (1:1)
Branky: 3. Kane, 83. Vardy - 13. Calhanoglu. Hráno v Manchesteru.

Sestava Turecka: Babacan - Gönül, Topal, Balta, Erkin (70. Köybasi) - Inan, Tufan (87. Erdinc) - Calhanoglu (78. Sahan), Özyakup (70. Tekdemir), Sen (84. Öztekin) - Tosun.

Anglický reprezentant Harry Kane neproměnil v utkání s Tureckem penaltu.
Anglický reprezentant Harry Kane neproměnil v utkání s Tureckem penaltu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud