28. června 2016 • 15:07

Reprezentace? O mně určitě neuvažují, to je jistota, tvrdí Ivan Hašek

Autor: šf
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho jméno se znovu objevilo mezi kandidáty na místo reprezentačního trenéra. Ivan Hašek, který již národní tým vedl současně s šéfováním celému fotbalu, však vůbec nepovažuje za reálné, že by ho vedení asociace vůbec oslovilo. „V jejich uvažování určitě nefiguruju,“ řekl serveru iSport.cz zkušený kouč. Reálnější je klubové angažmá ve Spojených arabských emirátech.



Poté, co Pavel Vrba veřejně připustil, že opustí národní tým a vezme nabídku ruského týmu Anži Machačkala, musí předseda FAČR Miroslav Pelta řešit otázku nástupce. Z domácích koučů je podle všeho favoritem Karel Jarolím (vyjádření Mladé Boleslavi čtěte ZDE>>>), volba by mohla padnout i na kouče reprezentační jedenadvacítky Vítězslava Lavičku . A v záloze je nikoli poprvé i Hašek , který je právě v Česku.

„Předně chci říct, že se o nějaké nabídce mohu bavit, až když nějaká existuje. A já od svazu žádnou nemám, takže je to virtuální realita,“ uvedl Hašek. Podle něho má vedení asociace jasnou představu, na koho se chce obrátit, na něho to prý ovšem nikoli. „To je jistota,“ říká přesvědčeně, aniž by prý měl na mysli názorové neshody s předsedou FAČR Miroslavem Peltou či lidi ve vedení typu místopředsedy Romana Berbra .

Sám ostatně nyní zvažuje další angažmá na Blízkém východě, konkrétně ve Spojených arabských emirátech. Naposledy tam vedl do letošního března tým SC Fudžajra, působil u tamějších klubů Al Wasl a Al Ahlí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud