2. listopadu 2016 • 12:48

Koho sleduje Jarolím? Barák a Zmrhal jsou blízko, Petržela se má zamyslet

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Opory rozjeté Slavie, nejlepší ligový kaonýr ze Sparty, či úspěšný brněnský střelec. Tak může vypadat seznam jmen, které reprezentační kouč Karel Jarolím donominuje k výběru před kvalifikačním utkání s Norskem a přípravou proti Dánsku. „Zmrhal i Barák jsou blízko k tomu, aby byli povoláni,“ řekl Jarolím o dvou slávistech. A přiznal, že při trápení a nedostatku útočníků uvažuje nad oslovením sparťanského kapitána Davida Lafaty, který po EURO ve Francii ukončil reprezentační kariéru.



O nominaci tria Zmrhal, Barák, Krmenčík

„Krmenčík je mezi náhradníky. Uvidíme, jaký bude stav ostatních hráčů, ale je to pro nás jedna z variant. Zmrhal má blízko k tomu, aby byl nominovaný mezi tou zbylou pěticí, kterou doplníme tým. Za Slavii nyní nastupuje převážně z pravé strany, ale myslím si, že nalevo je to pro něj možná lepší. Do toho se však nechci moc pouštět, je to věc Slavie. Barák je hráč, který o sobě dal vědět. Potvrzoval to v ligových zápasech. Jeden z hráčů, který má do reprezentace hodně blízko, nebojí se toho na hřišti.

Jarolím při nominaci: Přemýšlím i o Lafatovi a Michalu Škodovi
Video se připravuje ...

O formě Skaláka

„V Brightonu hraje zleva. Neviděl jsem ho hrát na jiné pozici. Na toto místo však zrovna hráčů máme dost. Možná, že pro něj bylo trošku komplikací, že v národním týmu nastupoval zprava, ale jak ho znám, tak je schopný hrát z obou stran. Během zápasu si často místa mění. Asistence v druhé anglické lize má, ale chtělo by to, aby se taky sám prosadil v koncovce. Pomohlo by mu to.“

Střelec vítězného gólu proti Slovácku Jaromír Zmrhal by se mohl brzy objevit v reprezentaci
Střelec vítězného gólu proti Slovácku Jaromír Zmrhal by se mohl brzy objevit v reprezentaci

O možném povolání Lafaty a Michala Škody

„Uvidíme, jaký bude stav třeba u Milana Škody. Nevím, jak by na to David zareagoval, ale ve hře je i tato možnost. Kdyby byla mimořádná situace, tak by asi chtěla řešit mimořádným opatřením. Dlouhodobě prokazuje svoji kvalitu a střeleckou pohotovost. Je schopný dávat góly, prostě to umí. Michal mě překvapil. Je to pro nás téma. Některé zápasy jsem viděl a vedl si docela dobře.“

Sparta - Příbram: Lafata má hattrick a Sparta vede už 4:0
Video se připravuje ...

O vynechání Pavelky

„V zápasech, které jsme odehráli, mě úplně nepřesvědčil. I proto je pouze mezi náhradníky.“

O nedisciplinovanosti Petržely

„Nad ním ještě popřemýšlím. Co se týká jeho vyloučení v ligovém utkání s Duklou, on s takovými věcmi občas má problém. Na posledním srazu jsem s ním o tom mluvil. Zbytečně to kazí dojem z jeho případného dobrého výkonu, který umí předvést. Není to dobré. Měl by se rozhodně nad tím vážně zamyslet.“

Dukla - Plzeň: Petržela dostal druhou žlutou kartu a jde ven
Video se připravuje ...

Náhradníci v nominaci na Norsko a Dánsko
Brankář: Jan Laštůvka (Karviná, 3/0)
Obránci: Jiří Bílek (Slavia, 0/0), Vladimír Coufal (Liberec, 0/0), Lukáš Hejda (1,0), Adam Hloušek (Legia Varšava, (7,0), Jakub Jugas (Zlín, 0/0), Jan Sýkora (Liberec, 2/0)
Záložníci: Antonín Barák (Slavia, 0/0), Daniel Bartl (Liberec, 0/0), Josef Hušbauer (Slavia, 9/1), Jan Kopic (Plzeň, 3/1), David Pavelka (Kasimpasa, 13/0), Ondřej Petrák (Norimberk, 0/0), Milan Petržela (Plzeň, 19/0), Jaromír Zmrhal (Slavia, 1/0)
Útočníci: Václav Kadlec (Sparta, 15/3), Michael Krmenčík (Plzeň, 0/0), Matěj Vydra (Derby County, 20/5)

Brno - Jihlava: Za Brno vyrovnal Škoda, 1:1
Video se připravuje ...

Slavia - Slovácko: Gól! Zmrhal prostřelil Heču a Slavia vede 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud