12. října 2017 • 11:24

Reakce agentů: Jarolímovy nominace neovlivňujeme, hrát by měli ti nejlepší

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Radost po druhém českém gólu, o který se postaral Michael KrmenčíkRadost po druhém českém gólu, o který se postaral Michael KrmenčíkFOTO: Michal Beránek (Sport)

    Povrchní obvinění, nebo pozvolné utahování smyčky kolem Karla Jarolíma? Trenér fotbalové reprezentace čelí obvinění od faktického šéfa fotbalové asociace Romana Berbra. Veřejně se podobné téma, tedy že je zapojen do manažerských manévrů kolem hráčů, propíralo už před lety. Jarolím nekalosti popírá, stejně jako agenti oslovení deníkem Sport. Přečtěte si jejich reakce.

  • Viktor Kolář (Sport Invest)

    Obránce české reprezentace Filip NovákFoto Barbora Reichová (Sport)

    Hráči:

    Tomáš Koubek (Rennes), Jiří Pavlenka (Brémy), Pavel Kadeřábek (Hoffenheim), Ladislav Krejčí (Boloňa), Bořek Dočkal (Henan Jianye), Theodor Gebre Selassie (Brémy), Marek Suchý (Basilej), Tomáš Kalas (Fulham), Ondřej Zahustel (Sparta), Lukáš Pokorný (Montpellier), Michal Kadlec (Sparta), Filip Novák (Midtjylland), Jiří Skalák (Brighton), David Pavelka (Kasimpasa), Martin Frýdek (Sparta), Ondřej Čelůstka (Antalyaspor), Jaroslav Drobný (Brémy), Tomáš Přikryl (Mladá Boleslav) Tučně jsou hráči, kteří byli povoláni, ale nenastoupili.

    Radim Trusina
    (PR manažer Sport Investu)

    „V národním týmu by měli být zastoupeni vždy ti aktuálně nejlepší hráči Česka. Jsme přesvědčeni, ze všichni reprezentanti zastupovaní naší agenturou do národního týmu jednoznačně patří."

  • Ondrej Chovanec (Chovanec Sport Agency)

    Gólová radost záložníka Vladimíra DaridyFoto Barbora Reichová (Sport)

    Hráči:

    Vladimír Darida (Hertha Berlín), Jan Sýkora (Slavia), Jakub Brabec (Genk), Josef Hušbauer (Slavia), Daniel Pudil (Sheffield Wednesday), Matěj Vydra (Derby County), Jakub Jugas (Slavia)

    Ondrej Chovanec

    „S Karlem Jarolímem jsem naposledy mluvil před více než rokem, kdy jsme se potkali společně s Markem Všetíčkem (kondičním trenérem Matěje Vydry – pozn. red.). Ptal se na to, jak je Matěj připravený. Tenkrát mi řekl, že bych měl být vděčný za to, že ho do nominace vůbec vzal. Od té doby jsem s ním nemluvil. Národní tým je pro každého trenéra i hráče vrchol. A nominováni by měli být ti s nejlepší formou, kterou potvrzují dlouhodoběji. Nemyslím si, že tomu tak vždy bylo. Nicméně tohle rozhoduje trenér.“

  • Pavel Paska (ISM)

    Na hřiště se při výhře nad San Marinem dostal také Václav KadlecFoto Michal Beránek (Sport)

    Hráči:

    Patrik Schick (AS Řím), Václav Kadlec (Sparta), Jan Kopic (Plzeň), Tomáš Souček (Slavia), Adam Hloušek (Legia Varšava), Martin Pospíšil (Jagiellonia Bialystok)

    Pavel Paska

    „K tomu se nebudu vyjadřovat. V pondělí ovšem máme pravidelné zasedání hráčských manažerů, a pokud usoudíme, že je potřeba k tomu zaujmout stanovisko, vydáme prohlášení.“

  • Pavel Zíka (Global Sports)

    Lukáš Droppa v dresu reprezentaceFoto Pavel Mazáč (Sport)

    Hráči:

    Josef Šural (Sparta), Milan Petržela (Plzeň), Tomáš Hořava (Plzeň), Lukáš Droppa (Slovan Bratislava), Jakub Rada (Mladá Boleslav), Šimon Falta (Olomouc)

    Pavel Zíka

    „Karla Jarolíma znám roky, oba bydlíme v Průhonicích. Mohu zodpovědně říct, že ode mě nikdy nic nepožadoval. Fotbal dělám dvacet let a s ničím takovým jsem se u nikoho na reprezentační ani klubové úrovni nesetkal.“

  • David Nehoda (Nehoda Sport)

    Útočník Jan Kliment na svém prvním reprezentačním srazu áčkaFoto ČTK

    Hráči:

    Tomáš Vaclík (Basilej), Antonín Barák (Udine), Jan Kliment (Bröndby Kodaň)

    David Nehoda

    „Ovlivňování nominací? Za mě absolutní nesmysl.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud