23. října 2009 • 13:53

Crouch ukázal Barošovi, jak se omlouvá profesionál

Autor: pj, spo
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český útočník Milan Baroš opět řádil. Na povrch vyplaval skandál, kterého se měl údajně dopustit během reprezentačního srazu. Noční tah si neodpustil ani anglický reprezentant Peter Crouch. Ten se však za své chování alespoň omluvil.



Zákulisní informace hovoří jasně: Milan Baroš vyrazil v neděli po zápase s Polskem do hospody, kde měl prý nějaký incident.

Co na to Hašek? „Víte co, trenér se o všem dozvídá jako poslední,“ řekl v rozhovoru pro deník Blesk. „O té hospodě jsem to zaslechl, ale jsou to jen spekulace,“ doplnil.

Tuto sobotu jakoby chtěl Baroše napodobit útočník Tottenhamu Peter Crouch a po vítězném zápase nad Portsmouthem se ne trochu, ale pořádně vyhodil z kopýtka.

Vytáhlý útočník si vyrazil do londýnského klubu Movida se spoluhráči Jonathanem Woodgatem, Robbiem Keanem a Jermainem Jenasem, kteří si zároveň přivedli své manželky a přítelkyně.

Crouch, který měl po svém boku půvabnou partnerku Abbey Clancey, ze všech dopadl nejhůře. Přehnal to s alkoholem, díky kterému ani neměl nutkání se schovávat před fotoaparáty.

Dokonce byl zachycen, jak s Woodgatem dovádí na tanečním parketu. Na sobě měl rozepnutou košili a jeho džíny byly celé mokré. Možná od potu nebo rozlitého nápoje.

Britský list Mail s ironií konstatuje, že s rozcuchanými vlasy a vytříbeným opilým chováním rozhodně hledal způsob, jak zaujmout reprezentačního trenéra Fabia Capella.

Ten je na hráče přísný. Kvůli prohřeškům by klidně na mistrovství světa nenominoval sebevětší hvězdu.

Takhle tvrdě chce přistupovat k českým reprezentantům také Ivan Hašek, předseda svazu. „Je nutné kompletně předělat celý disciplinární řád. Všichni se musejí umět chovat,“ řekl Blesku.

S koučem Tottenhamu Redknappem jsou v tomto zajedno. „Řekl jsem hráčům, ať jdou po zápase s manželkou nebo partnerkou do příjemné restaurace, dají si sklenku vína. To není problém. Ale v žádném případě nechci nikoho vidět, aby skotačil na diskotéce ve tři ráno. Myslím si, že to nemají zapotřebí,“ uvedl anglický trenér.

„Jestli jsou hráči ve tři ráno někde v hospodě, tak asi odpočatí moc nebudou. Já si to takhle nepředstavuji. Kdo nebude respektovat pravidla, tak v týmu nebude,“ má jasno Hašek.

Redknapp po svém příchodu do Tottenhamu zakázal svým svěřencům jakékoliv „návštěvy“ barů a nočních klubů během sezony. Proto si okamžitě Crouche a ostatní hříšníky pozval na kobereček.

„Do jednoho se omluvili, ale nejsem rád, že zákaz porušili. Všichni tu pracujeme na tom, abychom byli úspěšní, a pak se stane tohle,“ litoval Redknapp s tím, že je alespoň rád, že k žádnému incidentu (jako u Baroše) nedošlo.

„Všichni si musí uvědomit, že fotografové je pokaždé chytí. Vždycky na ně budou čekat. A pak můžete na chvilku vyjít ven, přivřete oči a vypadá to, že jste opilý,“ dodal Redknapp.

Fotografové Blesku zachytili také Milana Baroše a Tomáše Hübschmana, kteří si vyrazili do hospody po zápase se Severními Iry. Baroš pak dokonce volal do redakce deníku, že kvůli fotografii může mít v Istanbulu problémy.

Crouch se po zveřejnění fotek omluvil a slíbil, že se to nebude opakovat. Trenéři Capello a Redknapp mu věří. Je totiž nepravděpodobné, že by si noční tah během sezony zopakoval.

Třeba nadobro skoncuje s nočními výlety i Baroš…

Milan Baroš s Tomášem Hübschmanem vycházejí z restaurace La Casa Argentina
Milan Baroš s Tomášem Hübschmanem vycházejí z restaurace La Casa Argentina

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud