22. července 2014 • 18:50

Mladá Boleslav posiluje ofenzivu. Do týmu míří útočník z Chelsea!

Autor: pj, sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Mladá Boleslavi Karel Jarolím dostane do ofenzivy další zbraň. Vedení klubu jedná s útočníkem Milanem Lalkovičem, který byl ještě před několika týdny hráčem londýnské Chelsea. Slovenský reprezentant do 21 let ve středu podstoupí zdravotní testy, přestup by měl být uzavřen v pátek.



Lalkoviče patrně láká představa hrát v evropských pohárech. Transfer se však uzavře až po návratu mladoboleslavského vedení ze Široki Brijegu, kde Středočeši ve čtvrtek odehrají odvetný duel 2. předkola Evropské ligy. První utkání zvládli vítězně 2:1.

„Hráč ve středu podstoupí zdravotní prohlídku. A na základě výsledků je možné, že v pátek podepíše smlouvu,“ potvrdil pro iSport.cz mluvčí klubu Jiří Koros.

Lalkovič byl hráčem Chelsea od roku 2007. Do londýnského klubu přestoupil v patnácti letech z Košic. Tři roky hrál za mládežnické výběry "blues", ale do prvního týmu se nikdy neprosadil. Poslední tři roky hostoval ve čtyřech klubech. V minulé sezoně hrál třetí anglickou ligu za Walsall, kde ve 38 zápasech vstřelil šest branek.

Letos v červnu Lalkovičovi vypršela v Chelsea smlouva a nabídku na její prodloužení od vedení klubu nedostal. Do Mladé Boleslavi tedy zamíří zadarmo jakožto volný hráč.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud