25. července 2014 • 19:00

VIDEO: Brankář Bohemky daroval Spartě gól. Jsem ko*ot, hlásil

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNÍ VIDEO | Tak tohle se nepovedlo. Hned v prvním zápase nového ročníku fotbalové ligy se brankář Bohemians 1905 Jiří Havránek přihlásil do nové rubriky deníku Sport „Kopyto kola“. Ve snaze zbavit se útočníka Sparty Martina Nešpora se pustil do kličky, která mu ovšem vůbec nevyšla. Letenský tým se dostal k úvodní brance Synot ligy zcela zadarmo.



Jiří Havránek dostal v brance Bohemians 1905 jedinečnou příležitost. A trenérům chtěl jistě ukázat, že pro tuto sezonu mát být gólmanem číslo jedna on – nikoliv Milan Švenger.

Ten zamířil do Ďolíčku na roční hostování právě ze Sparty, proto musel šlágr úvodního kola sledovat jen z tribuny. Po Havránkově chybě se ale pravděpodobně postaví do branky hned v dalším kole.

Martin Nešpor vystihl rozehrávku brankáře Bohemians a poslal Spartu do vedení
Martin Nešpor vystihl rozehrávku brankáře Bohemians a poslal Spartu do vedení

Možná si Havránek vzal za vzor Jaspera Cillessena, brankáře nizozemské reprezentace. Vzpomínáte si, jak na mistrovství světa v Brazílii kličkami zesměšnil soupeřovy útočníky? Pokaždé mu to vyšlo a fanoušci „oranjes“ mu s úžasem tleskali. Cillessen se vždy otočil na spoluhráče a jen pokýval hlavou, jakoby se nic nestalo.

Jenže Havránkovi jeho klička před Nešporem nevyšla, sparťan ho obral o míč a v klidu poslal hosty do vedení.

Havránkova chyba navíc domácí tým přibrzdila. Už to nebyl ten dravý tým jako v úvodních minutách zápasů. To když „Klokani“ několikrát zavařili brankáři Sparty Davidu Bičíkovi , jednou dokonce orazítkovali břevno.

Nešpor sestřelil Bohemku, kde vyrůstal: Mrzel mě pískot fanoušků
Video se připravuje ...

Nešťastný brankář pak o poločase nehledal žádné výmluvy. "Jsem kokot, no, co na to říct," prohlásil bezelstně v poločasovém rozhovoru pro ČT.

"Dostal jsem od Brabce zpětný balon, špatně jsem si ho převzal. Nešpor byl hodně blízko a bál jsem se, že bych ho trefil. Chtěl jsem ho obejít, ale bohužel to vystihl. Stalo se to nejhorší, co se mohlo stát. Bohužel gól," konstatoval Havránek už po zápase.

Bohemians 1905 - Sparta: Šance Matúše Mikuše
Video se připravuje ...

Gólman Bohemky Havránek má jasno: Muzika je lepší než sex
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud