Pavel Kalouš
31. července 2014 • 11:25

Teplický šéf Hrdlička prodělal mrtvici, po kolapsu leží v nemocnici

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové Teplice jsou v šoku. Ředitel František Hrdlička, který klub řídí nepřetržitě od roku 1993, prodělal silnou mozkovou mrtvici a leží ve vážném stavu v nemocnici. Hrdlička patří k nejzkušenějším funkcionářům v Česku a je zároveň i členem výkonného výboru FAČR.



„Je hospitalizován v ústecké nemocnici, ale na přání rodiny se k zdravotnímu stavu pana Hrdličky nebudeme víc vyjadřovat,“ prohlásil obchodní ředitel Teplic Petr Heidenreich. Kdo bude klub řídit v době Hrdličkovy nepřítomnosti, v Teplicích zatím neřešili.

Podle informací iSport.cz sedmapadesátiletý Hrdlička ještě ve středu dopoledne absolvoval se svými kolegy rutinní poradu před sobotním utkáním s Českými Budějovicemi. Mozkovou příhodu pak prodělal odpoledne přímo na ulici v centru města, odkud byl převezen do nemocnice.

O příčinách Hrdličkova kolapsu se jen spekuluje, teplickému šéfovi ale mohla přitížit i kauza kolem výroku předsedy představenstva klubu Pavla Šedlbauera, který se v týdnu pustil do kritiky vedení českého fotbalu, což na Strahově vyvolalo velký poprask.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud