14. srpna 2014 • 14:57

RENTGEN: Proč přímočará Slavia zničila pomalý Liberec

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V dalším dílu pořadu TV iSport Rentgen došlo na rozbor situací, kterými Slavia ve druhém poločase nedělního utkání zasadili dva gólové údery Liberci a zvítězila 4:1. „Snaží se o kolmý přímočarý fotbal, kolmý přechod do útoku a kolmé náběhy,“ ocenil styl ligového lídra fotbalový expert deníku Sport Pavel Hartman.



Zmrhalův gól

Podrobně se věnoval situaci před druhým gólem domácích, který dal Jaromír Zmrhal. Nedostatečná byla reakce libereckých hráčů na počínání slávistického hráče, který celou akci rozjel. „Zmrhal byl za dvěma hráči Liberce. Měli vzít nohy na ramena a sprintovat zpátky. Kdyby tak učinili, nikdy by je Zmrhal nemohl předběhnout, protože měli dostatečný náskok,“ podotknul Hartman.

Škodův gól

Nedostatečně připravení byli hráči Liberce i při dalším gólovém momentu, která začala dlouhým výkopem brankáře Hrubeše skončil trefou Milana Škoda na 3:1. „Obranná čtyřka Liberce nestála v lajně, ale byla to spíš klikatice. Slávistu Škodu bych chtěl pochválit za náběh za obranu i v situaci, kdy neví, že získá balon. Za to bych ho pochválil. Už ne liberecké stopery, připadalo mi to jako sabotáž,“ komentuje Hartman.

RENTGEN: Proč přímočará Slavia zničila pomalý Liberec
Video se připravuje ...

 

Kompletní sestřih: Slavia Praha - Liberec 4:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud