23. srpna 2014 • 13:35

Kapolongo odrovnal dva hráče Liberce a Teplice vyrovnaly

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtyři góly, ucházející kulisa skoro šesti tisíců diváků. Chutné fotbalové menu zápasu Teplic s Libercem (2:2) kořenila agresivní hra na obou stranách. Při jednom ze střetů se zranili dva hráči Liberce a pár vteřin později vyrovnal Egon Vůch.



Krušno bylo v Teplicích už v první půli, domácí obránce Laco Takács s krvavým zraněním v obličeji dohrál jen poločas, to hlavní z kohoutích zápasů se ale servírovalo po pauze.

Pro Liberec hodně smolná situace nastala v 52. minutě, kdy se v souboji s Kapolongem poroučeli k trávníku Isaac Sackey i Michal Obročnik. Hvizd přerušující hru nepřišel a z dohraného útoku vyrovnal Vůch na 1:1.

VIDEO: Fauloval Kapolongo, nebo šlo o čistý zákrok?

srážka
Video se připravuje ...

"U Sackeyho i Obročnika to je poranění kolena, u Sackeyho zřejmě vážnější, ale uvidíme až po magnetické rezonanci. Každopádně zápas to hodně ovlivnilo," hodnotil kuriózní moment trenér Liberce Samuel Slovák.

"Podle mého to byl faul, který se měl pískat. Pak jsme přestali stíhat, fotbalová spravedlnost ale asi existuje, takže se nám povedlo vyrovnat. V kontextu toho závěru mě bod těší, ale celkově to mohlo být i víc," zamýšlel se kouč Slovanu, jehož svěřenci srovnávali až v 88. minutě.

Remíza 2:2 udržela Teplicím neporazitelnost, Liberec ani na pátý pokus nedokázal vyhrát.

"Z hlediska průběhu jsem trochu zklamaný, když už jsme to dokázali otočit. Ale sportovně vzato je remíza spravedlivá. Narazili jsme na výborného soupeře, asi nejlepšího od začátku soutěže," vysekl soupeři poklonu trenér Teplic Zdeněk Ščasný, jehož týmu patří osmé místo v lize.

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Teplice - Slovan Liberec 2:2
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud