23. srpna 2014 • 18:52

CELÝ SESTŘIH: Bohemka otočila zápas! V Příbrami vyhrála 3:2

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbalisté Bohemians 1905 dokázali smazat jednogólové manko a zvítězili v 5. kole Synot ligy na hřišti Příbrami 3:2. Hostující „Klokany“ nesrazila ani neodpískaná penalta v první půli, po výborně povedeném brejku ve druhém poločase poslal hosty do vedení Moravec. Rozhodující branku pak vstřelil překvapivě stoper Brabec. Bohemka tak získala druhou výhru venku, naopak Příbram se bez vítězství krčí se dvěma body na předposledním místě tabulky.



CELÝ SESTŘIH: Příbram - Bohemians 1905
Video se připravuje ...

Příbram - Bohemians 1905: Gól Martina Filla na 1:0
Video se připravuje ...

Příbram - Bohemians 1905: Neodpískaná penalta na Mosqueru
Video se připravuje ...

Příbram - Bohemians 1905: Gól Jhona Mosqueury na 1:1
Video se připravuje ...

Příbram - Bohemians 1905 Zemanovo střídání a nastřelené břevno
Video se připravuje ...

Příbram - Bohemians: Gól Ericha Brabce na 1:3
Video se připravuje ...

Příbram - Bohemians Gól Petra Švancary na 2-3
Video se připravuje ...

Příbram se snažila od úvodních minut tvořit hru a být aktivnějším mužstvem, do žádné větší šance se ovšem v první desetiminutovce nedostala. Naopak hosté mohli jít první do vedení. Moravec středem hřiště jednoduše prošel a dostal se až ke střele, kterou však Boháč v poklidu chytil.

Příbram byla nadále aktivnější. Danoski elegantně vybídl na levé straně Pilíka, který našel centrem ve vápně Řezníčka, ale ten Švengerovu branku netrefil. Ve 23. minutě se však domácí už radovali. Dlouhý aut Nevese přistál až na hlavě Filla a ten nedal Švengerovi v brance hostů šanci.

Středočeši byli i po vstřeleném gólu lepším týmem a snažil se přidat druhou branku. Ve 33. minutě se Pilík odhodlal ke střele z větší vzdálenosti, ale ta šla zhruba metr nad Švengerovo břevno. Ve 37. minutě po další akci Filla střílel těsně vedle Řezníček.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hráči Bohemians, měli i několik standardních situací a v 51. minutě přišel vyrovnávací gól. Mikuš pěkně našel před vápnem Mosqueru, který překonal příbramského gólmana Boháče.

Hráči Bohemians byli nadále lepším mužstvem, tvořili si příležitosti, ale žádnou nevyužili. Poté přišla 61. minuta a parádní střela střídajícího Zemana, který se vrátil po zranění. Z přímého kopu z 25 metrů však trefil jen břevno.

Naopak v 66. minutě přišel rychlý brejk Bohemians a na jeho konci byla gólová střela Moravce. Poté přišly obrovské šance Příbrami, ale ani Fillo, ani Slepička své tutovky trestuhodně neproměnily.

A tak dvě minuty před koncem přišlo definitivní rozhodnutí. Do rychlého brejku se zapojila hned čtveřice hostů a Brabec zakončil akci přesnou střelou. V závěru Příbram stačila alespoň korigovat na 2:3, kdy se trefil Švancara.

5. kolo první fotbalové ligy:

1. FK Příbram - Bohemians Praha 1905 2:3 (1:0)

Branky: 23. Fillo, 90.+1 Švancara - 51. Mosquera, 66. Moravec, 88. E. Brabec. Rozhodčí: Lerch - Pelikán, Kubr. ŽK: Tarczal, Hájovský, Zápotočný, Sus - Šmíd, Mosquera.

Sestavy:
Příbram: Boháč - Sus, Hájovský (69. Slepička), Zápotočný, Neves - Hnaníček, Tarczal - Pilík, Fillo, Danoski (59. Zeman) - Řezníček (77. Švancara). Trenér: Čuhel.

Bohemians: Švenger - Pauschek, E. Brabec, Šmíd, Engelmann - Jindřišek, J. Rada - Moravec (90.+2 Cseh), Mosquera, Bratanovič (79. Krch) - Mikuš (68. Lietava). Trenér: Pivarník.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud