29. srpna 2014 • 19:06

VIDEO: Teplice vstřelily Brnu gól po ofsajdové akci, sudí ho uznal!

Autor: dvo, jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbalisté Teplic měli v prvním poločase s brněnskou Zbrojovkou velkou dávku štěstí. Hlavní sudí Kocourek, totiž přehlédl ofsajdové postavení, které předcházelo brance Egona Vůcha na 1:0. V ofsajdové pasti Brna se nachytal útočník Litsingi, sudí ho však pustil dál do zakončení, to se mu sice nepovedlo, ale jeho spoluhráči Vůchovi už ano. Podívejte se na celou akci v našem exkluzivním videu.



KOMPLETNÍ SESTŘIH: Zbrojovka Brno - Teplice 1:1
Video se připravuje ...

Celá akce Teplic začala na levé straně. Na dlouhý centr za brněnskou obranu si naběhl již zmíněný Litsingi. Sudí si jeho ofsajdu zřejmě nevšiml a tak nechal hostující mužstvo dál pokračovat v akci. Teplický útočník domácího brankáře Hladkého střelou z první sice nepřekonal, ale hrál dál.

Míč se dostal k záložníkovi Nivaldovi, jenž poslal centr do pokutového území Brna. K centru si našel cestu Egon Vůch a vstřelil první gól utkání. Bohužel pro domácí mužstvo po neregulérní akci Teplic.

Zbrojovka ve druhé půli nakonec vyrovnala a o gólu z ofsajdu nechtěl nikdo moc spekulovat.

"Za remízu můžeme být i rádi. Někdo říkal, že byl jejich gól ofsajd, ale člověk s tím stejně nic nenadělá, jestli to byl ofsajd, tak nás to mrzí, ale my to neovlivníme. Nebyli jsme asi naštvaní, vůbec jsme to neřešili, relativně jsme to nevěděli. Uvidíme v týdnu, jestli si to pustíme," uvedl po zápase Pavel Mezlík.

Brno - Teplice: Gól Egona Vůcha na 0:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud