Petr Adam
21. září 2014 • 04:59

Jaderný poplach! Fanoušci Slavie zase v Ďolíčku přerušili zápas

Autor: Petr Adam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejen dva góly a velké množství šancí. Hodně k vidění toho bylo během vršovického derby na stadionu Bohemians 1905 také v hledišti. Fanoušci Slavie v prvním poločase předvedli povedenou a originální choreografii, kterou si dokázali získat pozornost. Současně s ní však také zahalili roh stadionu do mlhy z dýmovnic. A tak není vyloučené, že jejich klub kvůli tomu již potřetí za sebou poputuje k disciplinárce.



V 18. minutě se sektor slávistických příznivců začal přikrývat velkým černým transparentem s nápisem Sešívaná epidemie. Když ho po několika okamžicích shrnuli dolů, všichni fanoušci už byli převlečení do bílých ochranných obleků. Jako při jaderném poplachu.

Bohemians 1905 - Slavia Praha: Fanoušci vyjádřili podporu Ďoličku
Video se připravuje ...

Povedená choreografie však měla pyrotechnickou dohru. Z kotle se začala vznášet šedožlutý dým. A tak hlavní rozhodčí Pavel Orel musel zápas na chvíli přerušit. Je tak možné, že Slavia bude muset kvůli tomuto momentu již potřetí za sebou k disciplinární komisi.

Ta už v souvislosti se Slavií řeší incident z minulého kola, kdy v Edenu osazenstvo severní tribuny házelo různé předměty včetně boty po brankáři Brna a zabývá se i koncem přátelského utkání s Hajdukem Split. Ten skončil předčasně kvůli vniknutí fanoušků na hřiště. Jaké důsledky bude mít jejich poslední představení?

Fanoušci Slavie po nápadité choreografii zamořili vzduch na stadionu dýmem
Fanoušci Slavie po nápadité choreografii zamořili vzduch na stadionu dýmem

Bohemians - Slavia: Gól Josefa Jindřiška na 1:0
Video se připravuje ...

Bohemians - Slavia: Gól Ivana Lietevy na 2:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud