Jan Podroužek
25. října 2014 • 21:18

Baroš zůstává na 16 minutách. Nemělo to cenu, vysvětloval trenér

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

K šestnácti minutám z minulého víkendu proti Jihlavě nepřibyla v Příbrami ani vteřinka. Útočník Baníku Milan Baroš proseděl celé utkání u Litavky na lavičce a koukal, jak jeho mužstvo trpí. „V době, kdy by jeho nasazení připadalo do úvahy, byl stav zápasu rozhodnutý a nemělo to cenu,“ vysvětlil to kouč Ostravy Tomáš Bernady po prohře 1:3.



Baroš stále není připraven odehrát větší část utkání. I poločas je v jeho v případě těžko snesitelná zátěž. Bez fotbalu byl od prosince minulého roku a teprve minulý víkend proti Jihlavě si střihnul svých prvních šestnáct minut po uzdravení.

Teď navíc kouč Bernady zamíchal dvojnásobně sestavou už o poločase. Baník prohrával o gól a bylo potřeba zahýbat výrazněji dějem. Což se sice nepovedlo, ale hostům už pak zbyla jen jedna varianta na zbylých 45 minut. Do sestavy se nakonec vešel v 77. minutě za stavu 0:2 Ondřej Byrtus.

„Ale to neznamená, že by Milan nemohl dostat šanci v dalších utkáních. Naopak, těch možností bude dost, nabízí se příští zápas, který hrajeme v poháru se Slováckem nebo příští ligové utkání proti Hradci Králové,“ dával k dobru Bernady.

Proti Hradci by jeho nasazení bylo zvlášť pikantní. Právě „votrokům“ totiž Baroš nasázel hattrick v březnu 2013 při svém prvním návratu na Bazaly ze zahraničí.

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Příbram - Baník Ostrava 3:1
Video se připravuje ...

Zamyšlený Baroš odchází ze hřiště po prohře v Příbrami
Zamyšlený Baroš odchází ze hřiště po prohře v Příbrami

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud