1. listopadu 2014 • 05:00

Válka o Česko: PĚT faktorů, které rozhodnou šlágr Plzeň vs. Sparta

Autor: red
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako Real Madrid proti Barceloně, jenže v českém provedení. V Synot lize uvidí fanoušci souboj dvou nejúspěšnějších klubů, které Česku kralují. Vedoucí Plzeň přivítá mistrovskou Spartu a očekává se drsná bitva. Co šlágr podzimu rozhodne?



Tlak

Podle herního projevu je na tom lépe v poslední době Sparta, ale Plzeň zase v porovnání s minulostí vylepšila obranu – a stále má v tabulce bod navíc. V případě vítězství by Viktora mohla jít do rozhodujícího trháku. Spartu by porážka bolela daleko víc.

Forma opor

Vidět jsou hlavně reprezentační hvězdy na sparťanské straně – Dočkal, Vácha, Lafata, Krejčí. I Plzeň má ale ostřílené mužstvo s Limberským, Pilařem, či Petrželou a momentálně asi i silnější lavičku náhradníků.

VIDEODISKUZE: Plzeňák Vágner prozradil, jak Horváth těžce nese svou roli
Video se připravuje ...

Tajný trumf?

Mohl by jím být Pavel Horváth? Symbol minulých úspěchů Plzně se už na hřiště dostává sice jen výjimečně, ale v tomto týdnu se rozehrál na třetiligové farmě v Domažlicích. I když jeho nasazení není pravděpodobné, zcela vyloučit nejde. Sparta takové eso v rukávu nemá.

Rozhodčí

Jan Jílek má před sebou mimořádně náročný zápas. Jeho chyba může svátek ligy znehodnotit, stejně jako se to stalo v září 2012, kdy odpískal sudí Matějek penaltu po nafilmovaném pádu Davida Limberského.

Domácí prostředí

Ve Štruncových sadech zatím drží nedobytou pevnost. Jako jediný tým v lize Plzeň doma ještě v této sezoně neztratila ani bod. Vyprodané tribuny mohou Viktorii pomoci k vytouženému vítězství.

Sparťané před šlágrem s Plzní: Je to víc než derby? Došlo na hecování?
Video se připravuje ...

Chlebovská zpovídala Kadeřábka: DJ Váchu jsme museli vystrnadit!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud