21. listopadu 2014 • 22:59

Byli jsme jako stádo ovcí, které jde na porážku, láteřil Habanec

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pořádně vytočený byl po zápase Slovácka na půdě Mladé Boleslavi trenér hostů Svatopluk Habanec. Přísného kouče nemrzela jen porážka 0:2, ale především výkon jeho svěřenců. „Někteří hráči snad dokonce byli spokojení, že byli vystřídaní. To se mi vůbec nelíbí a budu z toho muset udělat jednoznačné závěry,“ rozčiloval se po utkání.



„Prvních patnáct minut jsme vstoupili do utkání bojácně, ale po vyvinutém tlaku domácích byla první půle víceméně vyrovnaná, s takovými pološancemi,“ hodnotil ještě poměrně v klidu Habanec první polovinu. Pak se ale pořádně rozlítil.

„Ve druhé půli jsme se představili jako stádo ovcí, které jde na porážku. Neviděl jsem v našem mužstvu žádného rafana, který by se šel poprat do soubojů,“ stěžoval si.

„Nástup do sezony byl dobrý, ale nyní už jsme měsíc jak píchlá kola. Před zápasem s Bohemkou uděláme všechno pro to, abychom alespoň některým hráčům zmobilizovali hlavy, protože s některými se asi budeme muset rozloučit. Výkon je pro mne zklamáním,“ dodal Habanec, jenž je známý tím, že se s hráči nijak nemaže.

Naopak spokojený se ziskem tří bodů byl trenér domácích Karel Jarolím. „Ze dvou důvodů jsem rád, že jsme ten zápas zvládli. Měli jsme problém se složením sestavy, v posledních čtrnácti dnech nám vypadlo hodně hráčů a další tři měli reprezentační povinnosti, takže se vrátili dva dny před zápasem. Navíc jsme body potřebovali,“ tvrdil.

Mladá Boleslav - Slovácko: Gól Michala Ďuriše na 2:0
Video se připravuje ...

„Zápas jsme měli celkem pod kontrolou. Byla otázka času, jestli se dokážeme prosadit. Dostávali jsme se k centrům z pravé strany, ale finální fáze byla žalostná, s tím jsme měli problém. Ve druhém poločase jsme zpřesnili hru a dvakrát jsme se prosadili po standardkách. Věděli jsme, že by to mohla být zbraň a dvakrát jsme ji využili,“ zakončil lodivod Boleslavi.

Mladá Boleslav - Slovácko: Gól Tomáše Wágnera na 1:0
Video se připravuje ...

Útočník Mladé Boleslavi Michal Ďuriš v souboji s obráncem Slovácka Tomášem Radou
Útočník Mladé Boleslavi Michal Ďuriš v souboji s obráncem Slovácka Tomášem Radou

Mladá Boleslav - Slovácko: Tyč Tomáše Wágnera
Video se připravuje ...

Mladá Boleslav - Slovácko: Šanci Valenty zlikvidoval Hruška
Video se připravuje ...

Mladá Boleslav-Slovácko: Velká šance Tomáše Dočekala
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud