17. prosince 2014 • 20:15

Fanoušci Ostravy se vztekají: Baník zase páchá sebevraždu?

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vypadá to, že Ostrava prožije pořádně horkou zimu! Fanoušci nemůžou rozdýchat počínání klubových šéfů. To nejdřív vyměnilo trenéra, aby během středy pustilo dvě opory. „Baník zase páchá sebevraždu?“ ptá se jeden z příznivců v diskusi na serveru iSport.cz.



Už odchod trenéra Martina Svědíka fanoušky Baníku pořádně naštval. Nespokojenost dal najevo i známý útočník Milan Baroš, jenž se pustil do kritiky vedení. To odpovědělo, že názory bývalého reprezentanta respektuje, ale tím to pro něj hasne.

To ale ještě nikdo netušil, co bude následovat. Vedení momentálně pátého týmu tabulky se totiž pod vidinou milionů v kase rozhodlo uvolnit hned dvě opory. Do Plzně odešel stoper Jan Baránek a o pár hodin později rozpálil příznivce klubu z Bazalů odchod Jána Greguše do Jablonce. A internet zaplavily ohlasy, které si šéfové Baníku za rámeček nedají.

Podzim Baníku Ostrava v 90 vteřinách
Video se připravuje ...

„Baník zase páchá sebevraždu? Vyhodí úspěšného trenéra a pak následuje výprodej. Dobrá strategie jak dostat klub do druhý ligy,“ domnívá se třeba diskutující pod jménem Rudi Rudikomanda Říha.

„Vyjebané vedení FCB, prodá reprezentanta U21 před Eurem, po kterém mohl jít za mnohem víc... Většinu peněz si rozdělí Šafarčík a jeho kamarádi tzv. investoři a Baník z toho uvidí možná tak zlomek jestli vůbec něco,“ zlobí se pro změnu Zdeněk Křenek.

„Tak vedení avizovalo, že nikoho neprodá, pokud to nebude zahraniční nabídka. LHAŘI! Svědík, Baránek, Greguš a teď je kdo další na řadě? Holzer, Stronati, Kukec a Pavlenka?“ útočí na šéfy ostravského klubu na internetu fanoušek Lukáš Miech.

Jako jeden z mála hájí částečně vedení klubu Přemysl Pala. Ten třeba tvrdí, že stoper Baránek uvažoval o odchodu z klubu už na konci minulé sezony, a když se nakonec rozhodl zůstat na Bazalech, prosadil si do nové smlouvy výstupní klauzuli.

„Plzeň ji teď jen využila. Baník určitě ví, že po Euru U21 mohl dostat více, ale když hráč chce odejít sám a najde se klub, co ho díky klauzuli vykoupí, klub s tím nic neudělá,“ uvádí fanoušek.

Fanoušci Ostravy stojí věrně za Baníkem, teď se ale na vedení klubu hodně zlobí (ilustrační foto).
Fanoušci Ostravy stojí věrně za Baníkem, teď se ale na vedení klubu hodně zlobí (ilustrační foto).

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud