20. prosince 2014 • 15:07

Kadlec do Sparty? Ve hře je i možný přestup zpátky na Letnou

Autor: jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nemusí to trvat ani šestnáct měsíců a na Letnou se vrátí talentovaný útočník, jehož s vizí dobré budoucnosti Sparta pouštěla za zhruba 80 milionů do Frankfurtu. Jenže Václav Kadlec se s bundesligou nepere úspěšně a český mistr si ho hodlá před jarem vzít zpátky. Ve hře je prý i přestup.



Za kapitána Davida Lafatu , geniálního střelce, není ve Spartě plán B. Roman Bednář z formy, Martin Nešpor podzim promarodil, Patrik Schick má ještě čas. Proto se znovu nabízí spojení s Kadlecem.

„Musím zásadně popřít spekulace, že už jsme se s Vencou sešli, on nás odmítl a my kvůli tomu měli být uražení. To není pravda. Máme o něj naprosto konkrétní zájem, nicméně jednání přímo s hráčem ještě neproběhla. Jsme v kontaktu s jeho manažerem, panem Paskou,“ usměrňuje drby o spojení Kadlece a Sparty člen klubového vedení Jakub Otava.

Jednání by měla odstartovat během vánočních svátků. Frankfurt nedávno svolil, že 22letý fotbalista může pátrat po hostování, jenže Letenští připouštějí, že by byli ochotni Kadlece od Mohanu vykoupit na přestup.

„Realita je taková, že pokud chceme adekvátně posílit, musíme zainvestovat.

Musíme počítat s tím, že posily budou něco stát,“ tvrdí Otava. Nicméně aby Sparta za jednoho hráče zaplatila sumu kolem 80 milionů, za jakou Kadlec mizel do Německa, je nereálné. Částka by musela jít mnohem níž a Frankfurt by tak souhlasil s tvrdým prodělkem.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud