25. ledna 2015 • 04:20

Bakoš už pálí za Liberec, ale vzkázal: V boji o titul fandím Plzni

Autor: rjm, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Marek Bakoš už zase střílí góly. Po přestupu z Plzně do Liberce pomohl Slovanu jednou trefou k výhře 4:0 nad Znojmem. S Libercem jej čeká boj o záchranu, ale sledovat bude i boj o titul. „Budu v něm držet palce Plzni,“ prozradil jednatřicetiletý útočník.



Ve Viktorii od trenéra moc šancí nedostával, proto byl rád, když našel nové angažmá. „V Plzni jsem bojoval o místo, dokud to byla šance. Teď se mnou už trenér nepočítal, rozhodl se pro jiné hráče a já jsem to respektoval. Nebudu teď kvůli tomu na někoho nadávat,“ vykládal Bakoš.

Bývalému klubu, kde má řadu kamarádů, bude fandit v boji o titul. „V Plzni jsem byl pět let, byl to můj druhý domov. Takže je jasné, že jí budu držet palce. Ale když tam v pátém kole nastoupím, budu tam chtít samozřejmě vyhrát,“ ukázal sympatie k ligovému lídrovi, zároveň mu však poslal varování.

Bakoš už pálí za Liberec, ale vzkázal: V boji o titul fandím Plzni
Video se připravuje ...

V barvách Viktorie byl Bakoš zvyklý hrát o titul a evropské poháry, teď se s Libercem chystá na boj o záchranu. Útočník se ale výzvy nebojí. „Pořád to bude fotbal a bude se o něco hrát,“ nebojí se budoucnosti. I když si uvědomuje, že z předposlední příčky čeká Slovan náročné jaro. „Každý zápas bude těžký. Chce to vyhrávat na začátku jara a pak být v klidu. Kádr na to Liberec má.“

Radost si v sobotu udělal premiérovou trefou v barvách nového klubu. S výkonem však úplně spokojený nebyl. „Dlouho jsem devadesát minut nehrál, pomalu se ale do toho dostávám. Věřím, že výkony budou lepší a lepší,“ dodal útočník Liberce.

Během zimy přitom jednal i o angažmá s konkurenčním Jabloncem, to však příliš komentovat nechtěl. „S Jabloncem jsem se nedohodl a s Libercem jo. To je celé,“ usmál se Bakoš.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud