Stanislav Hrabě
28. ledna 2015 • 20:18

Bohemka chce nadaného stopera Slovanu. Zájem je i v Maďarsku

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenská naděje Dávid Hudák (narozen 21. března 1993) je vytipovaným hráčem, který by pomohl Bohemians Praha 1905 s bolavým místem stopera. Zájem o něj mají ovšem i přední maďarské kluby.



Ve čtvrtek odlétají Bohemians Praha 1905 na soustředění do Turecka, ale hráč slovenského mistra Slovanu Bratislava Dávid Hudák ve výpravě ještě nebude. „Ano, máme o tohoto hráče zájem, jsem v jednání, ale není to ve fázi, aby odletěl s námi do Turecka,“ říká sportovní ředitel Tomáš Požár. 

Do souboje o něj totiž vstoupily i tři maďarské prvoligové kluby, kde jsou platy podstatně vyšší než v Synot lize. O jeho služby projevily zájem třetí tým tabulky DVSC Diósgyör, dále slavný Ferencváros Budapešť a  FC ETO Györ.

„Hudákovi v létě končí kontrakt se Slovanom Bratislava, kde nepatří k fotbalistům s nejvyššími příjmy. Hráč má dobré vyhlídky, aby účinkoval v první maďarské lize. Tréner Ferencvárosu bývalý německý reprezentant Thomas Doll ho viděl v akci, v jeho případě by navíc  nebyla ani jazyková bariéra,“  uvádí portál Nemzeti Sport.

Bohemians bude o získání 194 centimetrů vysokého stopera nadále usilovat, i když soupeři jsou zdatní. „Kdyby to nevyšlo, budeme stopera hledat dál,“ uvádí Požár s vědomím, že po odchodu Ericha Brabce a několika zranění je tento post pro klub palčivou záležitostí.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud