Stanislav Hrabě
29. ledna 2015 • 04:40

Řebíček v nesnázích, mohl přijít o Slavii. Klub byl ve hře za 50 milionů!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia Praha, nejstarší český fotbalový klub a do roku 1948 i nejúspěšnější, za pouhých 50 milionů korun! To není předčasná aprílová akční nabídka na slevomatu, taková transakce mohla proběhnout. Stačilo, aby směnka, za niž ručil majitel Aleš Řebíček za půjčku podnikateli Jiřímu Šimáněmu akciemi klubu, nebyla řádně proplacena.



Nestalo se tak. „Jsou v jeho držení a nejsou předmětem zástavního práva,“ zní stanovisko bratra Adama Řebíčka, předsedy představenstva a finančního ředitele klubu. Peníze byly nalezeny a nasměrovány správným směrem.

Do Slavie Praha napumpoval bývalý ministr dopravy Aleš Řebíček za tři a půl roku, co vlastní majoritní podíl akcií, několik stovek milionů korun. A najednou ji mohl ztratit za 50 milionů, zlomek této investice.

Zda by si sešívaní pod novým bossem polepšili a vyšvihli se zpátky na výsluní, nebo by to představovalo definitivní pád do hlubin, lze jen spekulovat. V Edenu se nic nemění. Klub drží v rukou nadále Řebíček a dále hledá zájemce o koupi.

Článek o situaci ve fotbalové Slavii a rozhovor s konzultantem Kornějevem najdete ve čtvrtečním vydání deníku Sport. Elektronickou verzi si můžete koupit ZDE »

Titulní strana čtvrtek 29. ledna 2015 Titulní strana čtvrtek 29. ledna 2015Foto Sport

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Tištěné vydání deníku Sport si nyní můžete přečíst i v elektronické verzi Tištěné vydání deníku Sport si nyní můžete přečíst i v elektronické verziFoto iSport.cz

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud